Přihlášení

zůstat přihlášen na tomto počítači
Nemáte ještě vytvořený účet? Zaregistrujte se! Nebo jste zapomněli heslo?

Obnovení zapomenutého hesla


Registrace nového uživatele

muž žena souhlasím se všeobecnými podmínkami užívání služby
STRUČNĚ
|||
Právě běží
ČT1 ČT1
20:10
SERIÁL
+
Spící lodě
Jak neformální skupina mstitelů nachytá nervního podnikatele se zálibou v umění, který zavinil smrtelnou dopravní nehodu a zfalšoval důkazy? Komediální krimi seriál
ČT2 ČT2
20:55
DOK
+
Jizerské hory a Krkonoše
Co se převýšení týče, je trasa mezi Chrastavou a Žacléřem královskou etapou. Cyklus cestopisných dokumentů, ve kterém Mirek Vladyka putuje unikátní Stezkou Českem
NOVA NOVA
20:20
SERIÁL
+
. Vezmeš si mě?. Následky Karlova utěšování Kláry na sebe nenechají dlouho čekat. Mrak cítí, že musí udělat velké gesto, které potvrdí lásku k jeho vyvolené. A podobný plán má i Vilém. Ještě větší rodina, ještě více lásky. Komediální rodinný seriál (2024). Hrají T. Kostková, T. Jeřábek, F. Blažek, B. Kohoutová, Z. Vejvodová, P. Pagáčová, V. Matějovský, V. Hradilek, M. Zounar, C. Dobrý, E. Holubová, P. Zedníček, M. Vladyka, V. Navrátil, P. Čtvrtníček, R. Rázlová a další. Režie J. Fuit.
PRIMA PRIMA
20:15
SERIÁL
+
Nepochybujte o Viky
Sid s Haďákem konfrontují Pivoňku. Alice jim nevěří. Tes a Izy bojují o udržitelné podnikání. Viky ohromí vedení oděvní firmy a získá prestižní pracovní nabídku. Nad Dominikou se stahují mračna. Rodinný seriál. Režie J. Chlumský.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
20:50
ZÁB
+
Exkluzivní rozhovory Jaromíra Soukupa a Miroslava Kalouska na aktuální politická i společenská témata. Dozvíte se kritické názory exministra financí a politického matadora na minulé i současné dění, na Vládu i na chování politických stran. Každý díl bude zaměřený na jinou oblast dění, uslyšíte v nich nejen kritiku, ale i konstruktivní návrhy
NOVA FUN NOVA FUN
20:00
SERIÁL
+
Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám.. Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu. Americký seriál.
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
20:00
THRIL
+
Kdo ovládá oceány, ovládá celý svět
NOVA ACTION NOVA ACTION
20:30
SHOW
+
Mike a Frank jsou sběratelé, kteří cestují po Americe a hledají všechny možné druhy starožitností, které pak zkoušejí se ziskem prodat.. Americká reality show (2018/2019)
PRIMA COOL PRIMA COOL
20:15
SERIÁL
+
Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty!.
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
20:05
SPORT
+
Přímý přenos nejprestižnější evropské soutěže v šipkách (Cardiff)
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
20:05
FILM
+
Znovunalezená láska
Mladý Bruno je jediným dědicem rodinného hotelu. Jeho otec však přišel o veškerý majetek. Podaří se rodině Brownových dostat hotel zpět, když spojí své síly? A získá přitom Bruno lásku své milované Sophie, která má před svatbou s jiným mužem? Německo-britský romantický příběh z cyklu televizních filmů podle románů Rosamunde Pilcherové. Režie S. Bartmann.
PRIMA COOL PRIMA COOL
20:15
SERIÁL
+
Oblíbená a nespoutaná Partička! Sledujte show, která srší humorem, improvizací a neskutečnými momenty, za kterými i letos budou stát Michal Suchánek, Richard Genzer, Daniel Dangl, Igor Chmela a Michal Novotný společně se speciálními hosty!.
ÓČKO ÓČKO
21:00
HUDBA
+
První čtyři místa v hitparádě diváků Óčka. Chceš je udržet či změnit? Tak hlasuj na www.ocko.tv!
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
20:15
SERIÁL
+
Nejvyšší zaujatost
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
PRIMA MAX PRIMA MAX
20:05
KOM
+
„Bierhanzlova mast, na lysinu past!" Inspektor Trachta se ujímá vyšetřování záhadného zmizení věhlasného výrobce přípravku pro růst vlasů... Česká komedie. Režie L. Smoljak.
ČT sport ČT sport
19:20
SPORT
+
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Přímý přenos 2. utkání semifinále play off Livesport Superligy ve florbalu mužů
|||
Následuje
ČT1 ČT1
21:05
PUB
+
Tváří v tvář problému. Živě s M. Jílkovou. Dále připravili: K. Dušková, J. Smrž a R. Kudrnáček
22:05
PUB
+
Zločin nelze vymýtit. S vaší pomocí se mu však můžeme bránit. Moderuje Roman Svoboda. Sledujte také na www.ct1.cz/nastope
22:30
SERIÁL
+
Bruno Cremer jako slavný detektiv. Francouzský koprodukční seriál.
ČT2 ČT2
21:20
DOK
+
Jánský Vrch
Herec Jaroslav Plesl prozradí, co se návštěvník obyčejně nedozví a o čem kasteláni většinou nemluví. Cesta po hradech, zámcích a výjimečných památkách v pokračování úspěšného cyklu České televize
21:50
DOK
+
Boj se zákeřným nádorem buněk kostní dřeně se podobá legendě o sv. Prokopovi. Obrovská vnitřní síla, která poustevníkovi pomohla zkrotit ďábelské nástrahy, může pomoci i nemocným přetavit nepříznivou životní situaci a najít v ní pozitivní prvky
22:45
DOK
+
V době studené války vyrůstaly děti na Západě s filmovými pohádkami Walta Disneyho. Ve východním bloku vznikaly ve stejné době politické komiksy, ale také animované filmy a knížky, které měly dokázat kulturní převahu nad Západem. Francouzsko-německo-český dokument o ideologické válce o dětské duše. Připravili J. Farges a T. Brdečková
23:40
DOK
+
Oba byli spojeni s mafií. Tyto vazby pomohly Sinatrovi ke slávě a Kennedymu do Bílého domu. Britský dokumentární cyklus
NOVA NOVA
21:45
MAG
+
. Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Alena o tom ví své. Zlo nás nerozdělí. Premiéra původního výpravného romantického seriálu. Hrají: Adam Vacula, Kristýna Ryška, Beáta Kaňoková, Simona Lewandowska, Šárka Krausová, Sarah Haváčová, Jaroslav Plesl. Scénář: Hana Roguljič, režie: Biser A. Arichtev
23:05
MAG
+
Nejste na to sami. Jsme tu proto, abychom bojovali za vaše práva. Reportáže, návody ale i varování v pořadu, který je vždy na vaší straně.
23:50
SERIÁL
+
Válka gangů
Má tým kriminalistů v Miami jiné starosti než jejich kolegové v Las Vegas? Na rozdíl od kolegů v Las Vegas, kteří dokonale poznali prostředí suché pouště, kriminalisté z Miami vyšetřují zločiny v dusném a vlhkém klimatu bujné subtropické vegetace Floridy.
PRIMA PRIMA
21:45
MAG
+
V zábavné show Inkognito se čtveřice osobností snaží uhodnout profesi jednotlivých hostů nebo jejich identitu. Hádejte společně s nimi a pobavte se nečekanými myšlenkami. Moderuje Libor Bouček.
22:50
MAG
+
V zábavné show Inkognito se čtveřice osobností snaží uhodnout profesi jednotlivých hostů nebo jejich identitu. Hádejte společně s nimi a pobavte se nečekanými myšlenkami. Moderuje Libor Bouček.
23:50
MAG
+
Mama's / Ostrava
Jan a David Kaňákovi se k podnikání nechali vyhecovat od svého nevlastního otce, který ale, bohužel, nedávno zemřel. Původně provozovali food truck a dělali hot dogy. Zákazníci se ale nehrnuli. K sortimentu přidali hamburgery, ale ani tehdy se zázrak nekonal. Kluci dokonce uvažovali, že se vrátí ke svým původním profesím. Ale najednou, ze dne na den, začali lidé chodit a truck přestal stačit. Otevřeli si restauraci, ale s návštěvností bojují. Chtěli by vařit lépe a mít nejlepší burgrárnu nejen v Ostravě. Ale podle Šéfa už nejlepší burgery dělají.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
21:45
ZÁB
+
Jaromír Soukup s nadhledem a humorem komentuje aktuální události
22:10
ZÁB
+
Stará veteš, přívěsek od babičky, dokonce i zaprášený obraz z podkroví pomohou svému majiteli vydělat! Další díly Pokladu z půdy s Janem Rosákem!
23:15
SERIÁL
+
Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová s Markem Vašutem v komediálním seriálu
23:50
ZÁB
+
Denní přehled nejdůležitějších zpráv
NOVA FUN NOVA FUN
22:35
KOM
+
Kromě sledování, jak se jeho dysfunkční rodina hroutí, čelí Bob hněvu žárlivého zdravotního inspektora, který rozšíří ošklivou fámu, že Bob používá do burgerů lidské maso z nedalekého pohřebního ústavu.. Americká animovaná komedie.
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
22:25
FILM
+
Ben musí dokázat svému budoucímu švagrovi, že si jeho atraktivní sestru skutečně zaslouží.
NOVA ACTION NOVA ACTION
22:20
SERIÁL
+
Chuck Norris se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí.
23:20
SERIÁL
+
Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
PRIMA COOL PRIMA COOL
22:00
THRIL
+
Jake se stane svědkem zločinu a záhy se kolem něj rozpoutá peklo. Ocitne se mezi FBI, drogovým kartelem, protidrogovou policií a zkorumpovanými policisty. Aby sám neskončil za branami věznice, nezbude mu než pomoci s řešením případu… Americký akční thriller8+ (obsahuje násilí, vulgarismy)
23:55
SERIÁL
+
Takoví jsme nebyli
Taková normální žlutá rodinka… Americký kultovní animovaný seriál.
NOVA SPORT 1 NOVA SPORT 1
21:05
SPORT
+
Hokej - NHL
22:00
SPORT
+
Světová série pokeru z Bratislavy
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
23:30
SPORT
+
Dokument o extrémních sportech
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
22:00
SERIÁL
+
Dávné lásky
Premiérový díl oblíbeného seriálu. Jste na urgentním příjmu. Začíná boj o život. Nejopravdovější seriál z lékařského prostředí. Tomášek zjišťuje, že Mašková je závislá na prášcích. Prokop se svěřuje Matymu, že mu Laura dala kopačky. Adam potřebuje, aby se Rasputin dostal zpátky do formy. Režie L. Buchar.
23:10
SERIÁL
+
Sex, drogy, rock´n´roll
V nejnovější řadě úspěšného seriálu charismatický poručík Bříza nepřestává pronásledovat zločince bez ohledu na zavedené postupy a korektnost. Život rockerů je stále drsný, i když už trochu vyšel z módy. Frontman kdysi slavné kapely skončil uškrcený strunou. Pátrání po jeho vrahovi odhaluje kriminalistům spleť lží a nejasností, které stojí na pozadí chystaného koncertního turné. A Michalovi se splní dávný sen, když se ocitne na pódiu s kapelou, kterou v mládí obdivoval. Komediální krimi seriál Hrají D. Matásek, V. Polívka, B. Bezáková, I. Orozovič, J. Kolesárová, J. Vyorálek, O. Pavelka, J. Sedláčková. Režie J. Fuit.
PRIMA COOL PRIMA COOL
22:00
THRIL
+
Jake se stane svědkem zločinu a záhy se kolem něj rozpoutá peklo. Ocitne se mezi FBI, drogovým kartelem, protidrogovou policií a zkorumpovanými policisty. Aby sám neskončil za branami věznice, nezbude mu než pomoci s řešením případu… Americký akční thriller8+ (obsahuje násilí, vulgarismy)
23:55
SERIÁL
+
Takoví jsme nebyli
Taková normální žlutá rodinka… Americký kultovní animovaný seriál.
ÓČKO ÓČKO
21:15
HUDBA
+
žhavé klipy
22:00
HUDBA
+
Astian 36 pracuje jako chůva, miluje tanec na vysokých podpatcích. Hledá muže, který se má rád a kromě podpatků nosí i jiskru v očích. Nové premiérové díly polské verze nahé seznamky.
22:30
HUDBA
+
Vydejte se na cestu kolem světa z pohodlí vašeho domova. zavoláním do soutěže získáte voucher pro nákup virtuálního pozemku a registraci do Rychlé hry, více v pravidlech na www.nextearth.cz
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
21:05
SERIÁL
+
Cestující v mikrovlnce
Doktorka Brennanová a agent Booth letí do Šanghaje na archeologický výzkum. Během cesty však letuška objeví v mikrovlnné troubě spálenou mrtvolu ženy... Americký kriminální seriál.
22:05
SERIÁL
+
Zodpovědnost
Pronásledovaná žena se na poslední chvíli dovolá do Útvaru závažných zločinů a tvrdí, že je někdo u ní doma. Než ale stačí kdokoli zareagovat, spojení se přeruší a žena je následně nalezena mrtvá v uzamčeném domě… Americký kriminální seriál.
23:00
SERIÁL
+
Zlaté jablko
Syn věhlasného právníka Hornberga, Benjamin, se původně věnoval obchodnímu právu. Poté, co se mu rozpadla rodina, se ale rozhodne věnovat obhajobám v trestních věcech. Navíc se setká s přítelem z mládí, který se živí jako soukromý detektiv. Čeká je řada případů pro dva... Německý krimiseriál.
PRIMA MAX PRIMA MAX
21:25
KOM
+
Nancy Stokesová by po smrti manžela ještě ráda prožila trochu vzrušení. Rozhodne se proto využít služeb gigola. Pohledný mladý muž ji překvapí nejen svým gentlemanským chováním, ale i svou profesní filozofií… Britsko-americká romantická komedie. Hrají E. Thompsonová a D. McCormack. Režie S. Hydeová.
23:30
THRIL
+
Pobřeží u thajského městečka začne terorizovat obrovský krokodýl. Začíná lov na příšeru, která své oběti odnáší do podmořské jeskyně… Americký thriller8+ (obsahuje násilí, strach)
ČT sport ČT sport
21:45
SPORT
+
Buly - debata expertů
Výsledky čtvrtečního kola a dění v hokejové Tipsport extralize očima expertů
22:30
SPORT
+
Denver Pioneers - UMass Minutemens
Záznam divizního semifinále univerzitního hokejového šampionátu NCAA Winter z USA
|||
00:00
ČT1 ČT1
00:15
ZÁB
+
Soutěž pro každého
00:40
ZÁB
+
Zábavná talk show Haliny Pawlowské, tentokrát na téma "jak přežít nákupy". Spoluúčinkují D. Patrasová a F. Slováček
01:05
MAG
+
Novopečená včelařka Veronika si pořizuje úly a první tři roje včel. Co se stalo na farmě, když slavil český venkov Velikonoce? Dokumentární reality show
01:30
MAG
+
Pro některé je to dokonalá lahůdka, pro jiné je naopak nepředstavitelné sníst jediný kousek tohoto masa. Ale i z nich se stanou milovníci králičích specialit, až ochutnají menu našeho týmu
01:55
DĚTI
+
Moderní iluzionista Robert Fox vyráží do ulic, aby nic netušící chodce zatáhl do svých neuvěřitelných kouzel a iluzí
02:15
ZÁB
+
Startovací dávka pohody. Ranní show České televize
04:45
MAG
+
Jiřina Bohdalová v půlhodince inspirací a zajímavostí pro volný čas
ČT2 ČT2
00:30
SERIÁL
+
Na elitního švédského agenta čeká další případ s nejvyšší státní důležitostí. Seriálový thriller podle bestselleru Jana Guillou
01:15
MAG
+
Od oslav toho, co je před očima, k věcem skrytým, ale podstatným. Příběh Petry a Jaroslava Černých
02:15
DĚTI
+
Jak vaří muslimové
02:40
HUDBA
+
Měsíčník hudební tolerance. Animovaná opera Mluvící dobytek - Workshop s kubánským bubeníkem Ignaciem Berroou - Hudebně baletní projekt Zuzany Lapčíkové a Hany Litterové - Rozhovor s basistou Josefem Fečem
03:20
MAG
03:25
PUB
+
Kroměřížský sněm. Jaké to bylo, když se z Vídně do malého moravského městečka Kroměříž přesídlilo ústavodárné shromáždění celé monarchie
04:20
HUDBA
+
O jednom z nejstarších zakladatelů muzea na světě, který si svůj sen splnil v 92 letech
04:40
PUB
+
Skvosty pevnostního stavitelství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Provází P. Jeništa
NOVA NOVA
00:50
SERIÁL
+
Bonnie a Clyde
Má tým kriminalistů v Miami jiné starosti než jejich kolegové v Las Vegas? Na rozdíl od kolegů v Las Vegas, kteří dokonale poznali prostředí suché pouště, kriminalisté z Miami vyšetřují zločiny v dusném a vlhkém klimatu bujné subtropické vegetace Floridy.
01:50
SERIÁL
+
Baba na zabití
03:00
SERIÁL
+
Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy. Původní český seriál.
03:45
SERIÁL
+
Tu chybu už neudělám!
PRIMA PRIMA
00:55
MAG
+
Otec homosexuál / Útok psa v parku / El paso na benzínce / Odmítnutý kamarád
Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc.
01:40
SERIÁL
+
Vysoké podpatky
Nové případy na sebe nenechávají dlouho čekat a hamburští policisté mají opět plné ruce práce… Německý kriminální seriál. Pořad je opatřen audiodeskripcí (AD)
02:30
SERIÁL
+
Mezi bratry
Nové případy na sebe nenechávají dlouho čekat a hamburští policisté mají opět plné ruce práce… Německý kriminální seriál. Pořad je opatřen audiodeskripcí (AD)
03:20
SERIÁL
+
Dárci orgánů
V pytlích na odpadky je nalezeno několik těl, kterým však chybí orgány, případně i hlava a ruce. Vyšetřování vede tým do pochmurného prostředí čekatelů na transplantace… Americký kriminální seriál.
04:00
MAG
+
Rady, tipy, triky a k tomu design! Uvádí P. Cejnar.
04:45
MAG
+
Veslaři
Obávaný šéf i uctívaný rádce. Drsný mistr kuchař, který se na svém statku mění v usměvavého hostitele. S chutěmi dokáže doslova kouzlit! S přehledem nasytí hladové koňáky, obětavé hasiče i ty nejmlsnější děti. A když na statku, tak na čerstvém vzduchu! Na grilu, z poctivých surovin! Zdeněk Pohlreich je prostě nejlepší! Režie F. Kölbel.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
00:00
ZÁB
+
VIP svět vás zahrne novinkami ze světa českého showbyznysu
00:15
ZÁB
+
Nahlédněte spolu s námi do světa hvězd a jejich nejbližších
00:55
ZÁB
+
Šance pro herce z ulice
02:30
SOU
+
Čtyři kadeřníci v soutěži na ostří nůžek
04:40
ZÁB
+
Láska je krásná věc, dokud se nezvrhne v nenávist. Podívejte se s námi na neuvěřitelné životní příběhy, které začínaly jako idylka a v troskách končí v našem studiu
NOVA FUN NOVA FUN
00:15
SERIÁL
+
Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám.. Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu. Americký seriál.
02:00
SERIÁL
+
Zatímco babča se setká s bývalou manželkou Dalea, Sheldon je nucen pracovat na skupinovém projektu.. Americký komediální seriál.
02:35
SERIÁL
+
Sedmdesátá léta pomalu končí a parta teenagerů z Wisconsinu právě zažívá to nejbáječnější období. Eric, Donna, Michael, Fez, Steven a Jackie si musí poradit s láskou, s rodiči, se školou i s dalšími strastmi dospívání.. Americký sitcom.
03:15
KOM
+
Kromě sledování, jak se jeho dysfunkční rodina hroutí, čelí Bob hněvu žárlivého zdravotního inspektora, který rozšíří ošklivou fámu, že Bob používá do burgerů lidské maso z nedalekého pohřebního ústavu.. Americká animovaná komedie.
03:55
SERIÁL
+
Žerty stranou aneb Pokus M. Suchánka, R. Genzera, J. Cardy a V. Žilkové o pirátské vysílání TV Nova
04:25
SERIÁL
+
Komediální seriál o výchově dětí a potlačování vlastních očekávání.
04:50
SERIÁL
+
Slovenský komediální seriál
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
00:25
SCIFI
+
Kdo zastaví neznámý virus, který nepozorovaně mění lidi v bezcitné zrůdy, toužící ovládnout Zemi...
02:15
SCIFI
+
Vrací se z minulosti, aby zastavil těžkého zločince, bombového teroristu. Vrací se, aby zastavil sám sebe...
03:45
THRIL
+
Sarah, která na vlastní oči vidí, jak neznámý pachatel postřelí její matku, se musí skrývat u policejní vyšetřovatelky Heather, aby ji vrah nenašel
NOVA ACTION NOVA ACTION
01:15
SPORT
+
Tým Světa motorů každý týden představí a otestuje nejen novinky na trhu, ale také nekompromisně vyzkouší ojetiny, seznámí vás s mimořádnými stroji, poradí v oblasti práva i dopravy a hlavně netradičně pobaví.
02:45
DOK
+
Pašeráci drog, ilegální imigranti, potenciální teroristé, ale také potraviny, které hrozí zavlečením různých patogenů nebo výrobky ohrožených druhů živočichů a rostlin - tohle všechno musejí hlídat celníci na australských letištích. A při kontrolách není nouze o kuriózní situace...
03:30
SERIÁL
+
Chuck Norris se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí.
04:15
DOK
+
Dokument o extrémních sportech
04:50
DOK
PRIMA COOL PRIMA COOL
00:20
SERIÁL
+
Nepřátelé státu
Taková normální žlutá rodinka… Americký kultovní animovaný seriál.
00:45
SERIÁL
+
Válka s molochem
Taková normální žlutá rodinka… Americký kultovní animovaný seriál.
01:05
SERIÁL
+
Speciální čarodějnický díl
Ned Flanders má po nehodě vidění, kdo a jak zemře - včetně Homera. Vydáme se i do Londýna roku 1890 pátrat po nebezpečném vrahounovi. A nakonec se malá Maggie ocitne v opravdu nezvyklém prostředí… Americký kultovní animovaný seriál.
01:30
SERIÁL
+
Má tři slunce
Fry při doručování zásilky vypije láhev vody. Jenomže to nebyla voda, ale samotný vládce planety Trisol. Podle jejích zákonů se tak stal novým císařem... Americký kultovní animovaný seriál.
01:50
SERIÁL
+
Drtivý odpad
Na Nový New York se řítí obrovská hromada odpadu z 20. století. Dokážou Fry a jeho přátelé katastrofu odvrátit, i když by si Morbo raději přál vyhubení lidstva? Americký kultovní animovaný seriál.
02:15
SERIÁL
+
Národní park Brickleberry spravuje elitní parta strážců. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší… Americký nekorektní animovaný seriál. 18+ (obsahuje násilí, vulgarismy)
02:40
SERIÁL
+
Placatá planeta
Ládínka čekají podivuhodná dobrodružství na odlehlých planetách. Poté, co si sestrojí vesmírnou loď, vydává se každou noc se psem Zorrem na průzkumné výpravy do vesmíru… Maďarský kultovní animovaný seriál.
03:05
SERIÁL
+
Pohádková planeta
Ládínka čekají podivuhodná dobrodružství na odlehlých planetách. Poté, co si sestrojí vesmírnou loď, vydává se každou noc se psem Zorrem na průzkumné výpravy do vesmíru… Maďarský kultovní animovaný seriál.
03:30
SERIÁL
+
Pocit viny
Frank Reagan je policejním komisařem, který stojí nejen v čele bezpečnostních složek, ale také v čele vlastní rodiny. Rodiny s policajtskou krví, kde všichni slouží spravedlnosti a potírají zločin… Americký krimiseriál.
04:15
SERIÁL
+
Skryté motivy
Frank Reagan je policejním komisařem, který stojí nejen v čele bezpečnostních složek, ale také v čele vlastní rodiny. Rodiny s policajtskou krví, kde všichni slouží spravedlnosti a potírají zločin… Americký krimiseriál.
04:55
MAG
+
Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
00:00
SPORT
+
Sestřih utkání 26. kola nejvyšší francouzské fotbalové ligy ligue 1
01:05
SPORT
03:35
SPORT
+
Ragby - Premiership Rugby
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
00:20
SERIÁL
+
Malí potížisté
Susanne Mertensová se už jako dítě chtěla stát veterinářkou v zoologické zahradě. Sen se jí nakonec splnil a nyní musí řešit řadu problémů nejen v pracovním, ale i v osobním životě... Německý rodinný seriál.
01:15
SERIÁL
+
Otec a syn
Susanne Mertensová se už jako dítě chtěla stát veterinářkou v zoologické zahradě. Sen se jí nakonec splnil a nyní musí řešit řadu problémů nejen v pracovním, ale i v osobním životě... Německý rodinný seriál.
02:05
SERIÁL
+
Babiččina kouzla
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
02:55
SERIÁL
+
Rodinná večeře
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
03:40
SERIÁL
+
Stará láska nerezaví
Děj se posouvá o 23 let a přináší nové příběhy dětí hlavních hrdinů. Ty zdědily nejen majetek, ale i nástrahy a strasti života… Ukrajinský romantický seriál. Hrají A. Nesterenková, A. Eremin, A. Egorov.
04:35
SERIÁL
+
Výslech
Děj se posouvá o 23 let a přináší nové příběhy dětí hlavních hrdinů. Ty zdědily nejen majetek, ale i nástrahy a strasti života… Ukrajinský romantický seriál. Hrají A. Nesterenková, A. Eremin, A. Egorov.
PRIMA COOL PRIMA COOL
00:20
SERIÁL
+
Nepřátelé státu
Taková normální žlutá rodinka… Americký kultovní animovaný seriál.
00:45
SERIÁL
+
Válka s molochem
Taková normální žlutá rodinka… Americký kultovní animovaný seriál.
01:05
SERIÁL
+
Speciální čarodějnický díl
Ned Flanders má po nehodě vidění, kdo a jak zemře - včetně Homera. Vydáme se i do Londýna roku 1890 pátrat po nebezpečném vrahounovi. A nakonec se malá Maggie ocitne v opravdu nezvyklém prostředí… Americký kultovní animovaný seriál.
01:30
SERIÁL
+
Má tři slunce
Fry při doručování zásilky vypije láhev vody. Jenomže to nebyla voda, ale samotný vládce planety Trisol. Podle jejích zákonů se tak stal novým císařem... Americký kultovní animovaný seriál.
01:50
SERIÁL
+
Drtivý odpad
Na Nový New York se řítí obrovská hromada odpadu z 20. století. Dokážou Fry a jeho přátelé katastrofu odvrátit, i když by si Morbo raději přál vyhubení lidstva? Americký kultovní animovaný seriál.
02:15
SERIÁL
+
Národní park Brickleberry spravuje elitní parta strážců. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší… Americký nekorektní animovaný seriál. 18+ (obsahuje násilí, vulgarismy)
02:40
SERIÁL
+
Placatá planeta
Ládínka čekají podivuhodná dobrodružství na odlehlých planetách. Poté, co si sestrojí vesmírnou loď, vydává se každou noc se psem Zorrem na průzkumné výpravy do vesmíru… Maďarský kultovní animovaný seriál.
03:05
SERIÁL
+
Pohádková planeta
Ládínka čekají podivuhodná dobrodružství na odlehlých planetách. Poté, co si sestrojí vesmírnou loď, vydává se každou noc se psem Zorrem na průzkumné výpravy do vesmíru… Maďarský kultovní animovaný seriál.
03:30
SERIÁL
+
Pocit viny
Frank Reagan je policejním komisařem, který stojí nejen v čele bezpečnostních složek, ale také v čele vlastní rodiny. Rodiny s policajtskou krví, kde všichni slouží spravedlnosti a potírají zločin… Americký krimiseriál.
04:15
SERIÁL
+
Skryté motivy
Frank Reagan je policejním komisařem, který stojí nejen v čele bezpečnostních složek, ale také v čele vlastní rodiny. Rodiny s policajtskou krví, kde všichni slouží spravedlnosti a potírají zločin… Americký krimiseriál.
04:55
MAG
+
Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.
ÓČKO ÓČKO
00:00
HUDBA
+
proud klipů a sexy vzkazy diváků Óčka
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
00:05
SERIÁL
+
Podvodník v laboratoři
Při cvičném policejním výbuchu je nalezeno tělo muže, který byl zastřelen. Podle zápisníku, který má ve větrovce, jde o vynálezce Paula. Ten však žije. Za agentem Boothem přijíždí jeho mladší bratr a způsobí mu značné problémy... Americký kriminální seriál.
00:50
SERIÁL
+
Dokud nás smrt nerozdělí
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
01:35
SERIÁL
+
Dárci orgánů
V pytlích na odpadky je nalezeno několik těl, kterým však chybí orgány, případně i hlava a ruce. Vyšetřování vede tým do pochmurného prostředí čekatelů na transplantace… Americký kriminální seriál.
02:25
SERIÁL
+
Dokonalá vražda
Mikrovlnná trouba může urychlit přípravu vaší večeře - nebo také vaši smrt... Německý kriminální seriál.
03:15
SERIÁL
+
Smrt čarodějnice
Karin s kolegou vyšetřují vraždu mladé bylinkářky. Někteří lidé ji považovali za schopnou léčitelku, jiní v ní viděli čarodějnici… Rakouský krimiseriál.
04:00
SERIÁL
+
Podvodník v laboratoři
Při cvičném policejním výbuchu je nalezeno tělo muže, který byl zastřelen. Podle zápisníku, který má ve větrovce, jde o vynálezce Paula. Ten však žije. Za agentem Boothem přijíždí jeho mladší bratr a způsobí mu značné problémy... Americký kriminální seriál.
04:45
AKČNÍ
+
Vypečená dceruška / Hájil sestřinu čest / Vypečená dceruška 2 / Holka v autě
Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc.
PRIMA MAX PRIMA MAX
01:10
KOM
+
Vivien je úspěšnou nezávislou ženou, která vlastní hotel a střídá chlapy jako ponožky. Sheron je rozvedenou soudkyní federálního soudu. Šťastně vdaná Carol má vlastní restauraci a Diane je vdovou a má dvě dcery, které se k ní chovají jako ke staré bábě. Tyto čtyři nejlepší kamarádky se každý měsíc sejdou, aby probraly knihy i své životy… Americká komedie. Režie B. Holderman.
02:45
FILM
+
Američanka Andie MacDowellová, která přišla při tragické nehodě o syna, a mladá Irka, kterou právě opustil manžel, se rozhodnou vyměnit si na dva měsíce domy. Obě od pobytu v daleké cizině očekávají, že jim pomůže překonat těžké životní období… Irský film. . Režie G. MacKinnon.
04:25
SERIÁL
+
Let z Paříže
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
ČT sport ČT sport
00:40
SPORT
+
Svět motorů
Aktuality z domácího a světového motorsportu
01:15
SPORT
+
Magazín EURO 2024
Novinky a důležité informace před blížícím se evropským šampionátem
01:45
SPORT
+
Absa Cape Epic
Závěrečný souhrn celého průběhu nejslavnějšího etapového závodu dvojic na horských kolech napříč Jihoafrickou republikou
02:15
SPORT
+
Česko - Arménie
Záznam přípravného utkání české fotbalové reprezentace před evropským šampionátem
04:05
SPORT
+
Buly - debata expertů
Výsledky čtvrtečního kola a dění v hokejové Tipsport extralize očima expertů
04:45
SPORT
+
Reportáže, novinky a zajímavosti z významných akcí sportu handicapovaných