Přihlášení

zůstat přihlášen na tomto počítači
Nemáte ještě vytvořený účet? Zaregistrujte se! Nebo jste zapomněli heslo?

Obnovení zapomenutého hesla


Registrace nového uživatele

muž žena souhlasím se všeobecnými podmínkami užívání služby
STRUČNĚ
|||
Právě běží
ČT1 ČT1
00:30
SERIÁL
+
Návrat klauna
Britsko-kanadský kriminální seriál o muži, který ví, že pokrok nezastavíš
ČT2 ČT2
00:55
DOK
+
Dopady
Dříve nepřístupné dokumenty KGB ukazují, jak daleko byli sovětští vůdci ochotni zajít, aby utajili černobylskou katastrofu z 26. dubna 1986. Americký dokumentární cyklus
NOVA NOVA
00:15
KOM
+
Podaří se Teddymu dokončit střední školu, trpí dyslexií, dysgrafií i dyskalkulií a nedokáže se soustředit na učení...
PRIMA PRIMA
00:35
KOM
+
Nejhorší zločinci světa připravují válku, jejímž cílem je zlikvidovat miliony lidí. Zabránit tomu musí v rámci své první mise zbrusu nová nezávislá tajná služba - Kingsmani… Britská akční komedie. Režie M. Vaugh.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
00:50
ZÁB
+
Nahlédněte spolu s námi do světa hvězd a jejich nejbližších
NOVA FUN NOVA FUN
00:30
SERIÁL
+
Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám.. Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu. Americký seriál.
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
22:20
HOR
+
Ed a Lorraine Warrenovi cestují do Londýna, aby vyšetřili další případ nejhrůzostrašnějších paranormálních aktivit.
NOVA ACTION NOVA ACTION
00:10
SERIÁL
+
Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
PRIMA COOL PRIMA COOL
00:35
SERIÁL
+
Mnoho tváří lásky
Po incidentu na springfieldském stadionu Marge usoudí, že by měl Homer přehodnotit vztah k Bartovi. Podstoupí terapii, po které není schopen syna potrestat. Z Barta se rázem stává neřízená střela… Americký kultovní animovaný seriál.
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
00:00
SERIÁL
+
Dětská srdce
Do Christianovy ordinace přichází chlapec, kterého ve škole šikanují a on se zhroutí. Christian se v jeho případu rozhodne angažovat víc než jen lékařsky… Německý rodinný seriál.
PRIMA COOL PRIMA COOL
00:35
SERIÁL
+
Mnoho tváří lásky
Po incidentu na springfieldském stadionu Marge usoudí, že by měl Homer přehodnotit vztah k Bartovi. Podstoupí terapii, po které není schopen syna potrestat. Z Barta se rázem stává neřízená střela… Americký kultovní animovaný seriál.
ÓČKO ÓČKO
00:00
HUDBA
+
proud klipů a sexy vzkazy diváků Óčka
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
00:35
SERIÁL
+
Santa s bombou
Muž v převleku Santa Clause a s bombou na těle přepadne banku. Když chce agent Booth lupiče se zbraní v ruce zastavit, bomba vybuchne... Americký kriminální seriál.
PRIMA MAX PRIMA MAX
00:25
DOB
+
Dánský král Hrothgar se svou družinou zabil trolla, který jim kradl ryby. Mladý Grendel chce otcovu zbytečnou smrt pomstít. Dánům musí v boji proti silnému muži přijet na pomoc Jeatové v čele s hrdinným Beowulfem… Kanadský dobrodružný film8+ (obsahuje násilí)
ČT sport ČT sport
00:30
SPORT
+
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024
Záznam utkání na Českých hokejových hrách z Brna (jen hra)
|||
Následuje
ČT1 ČT1
01:15
ZÁB
+
Přijměte pozvání Bolka Polívky a jeho hostů M. Donutila, Z. Jandové a Z. Merty
02:10
ZÁB
+
Být doma neznamená šeď a nudu! Zdraví, styl, známé osobnosti a pozvánky na víkend
03:40
ZÁB
+
Zábavná talk show Haliny Pawlowské, tentokrát na téma "... jak přežít únavu". Hosté J. Langmajer a I. Budweiserová
04:10
MAG
+
Místo kopce skála. Fůra nápadů pro vaši zahradu
04:35
MAG
+
Neposedný pokoj s posedem. Magazín o kultuře bydlení
05:00
ZÁB
+
Něco na zub
Bojíte se zubaře? Naši předkové museli být mnohem odvážnější! Vrátíme se do časů, kdy vrtačky fungovaly na nožní pohon. Sedmá série magazínu o dovednostech našich předků
05:30
MAG
+
Souhrn toho nejdůležitějšího, co se událo v Praze v uplynulých sedmi dnech
ČT2 ČT2
01:45
SERIÁL
+
Vrchní inspektorka Silvová vyšetřuje zločin na palubě jaderné ponorky. Britský krimi seriál
02:40
DOK
+
Víno a zlato na hranici
Co spojuje Čechy a Poláky na severní straně Jeseníků? Například kořeny vinné révy. Zastavení na česko-polské hranici, která prakticky zmizela z mapy. Připravili: T. Netočný, K. Wołoszyn-Świerk a M. Petrov
03:10
DOK
+
Členky vlastivědného a etnografického sdružení Maryška a jejich snaha o vzkříšení tradičního bohumínského kroje. Připravili T. Netočný a K. Řezníčková
03:35
PUB
+
Povídání se zajímavými osobnostmi, tentokrát s moderátorkou Kamilou Moučkovou. Uvádí Š. Bednářová
04:00
DOK
+
Dvě tváře Německa
Jedinečné letecké pohledy ve francouzském dokumentu
04:10
DOK
+
Česká kynoložka Hana Böhme a její fenka belgického ovčáka bojují v Kongu proti pašerákům slonoviny
04:35
PUB
+
V oravském Zuberci se spojila láska k lidové kultuře s živými venkovskými tradicemi. Připravil M. Janičík
05:00
DOK
+
Život, láska, smrt
Jsme my lidé, opravdu tak jedineční, jak si mnozí myslí? V tom, jak se rodíme, jak rosteme, jak žijeme každodenní život, jak milujeme a jak umíráme? Koprodukční dvoudílný dokument
NOVA NOVA
02:45
MAG
+
Eva se neumí Grubera vzdát, i když to znamená přijít o všechny blízké. Co bude dál? Zlo nás nerozdělí. Premiéra původního výpravného romantického seriálu. Hrají: Adam Vacula, Kristýna Ryška, Beáta Kaňoková, Simona Lewandowska, Šárka Krausová, Sarah Haváčová, Jaroslav Plesl, Hana Kusnjerová. Scénář: Hana Roguljič, režie: Biser A. Arichtev
04:15
MAG
+
Nejste na to sami. Jsme tu proto, abychom bojovali za vaše práva. Reportáže, návody ale i varování v pořadu, který je vždy na vaší straně.
05:55
SERIÁL
+
Po neúspěšném pokusu pomoci Zigovi sníst Marinu, je teď Bernie ztracen na dně oceánu. V tomto nepřátelském prostředí se náš geniální vynálezce neúnavně snaží vrátit na svůj ostrov a znovu se spojit se Zigem.. Francouzský dětský animovaný seriál.
PRIMA PRIMA
03:25
HOR
+
V malém městě ve státě Mississippi došlo k sérii podivných vražd. Na místo přijíždí lovec démonů. Místní policie mu zpočátku nevěří, že jsou za vraždami nevysvětlitelné mocnosti, nakonec ale spojí síly, aby město zbavili nebezpečného vraha… Americký horor. Režie M. Mendez.
05:05
MAG
+
Splníme vaše sny o krásnějším bydlení. Uvádí P. Cejnar.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
02:05
ZÁB
+
Šance pro herce z ulice
03:00
SOU
+
Čtyři kadeřníci v soutěži na ostří nůžek
04:45
ZÁB
+
Láska je krásná věc. Dokud se nezvrhne v nenávist. Podívejte se s námi na neuvěřitelné životní příběhy, které začínaly jako idylka a v troskách končí v našem studiu
05:40
ZÁB
+
Honzy Musila se diváci stále více ptají, jak jednotlivé příběhy Nebezpečných vztahů dopadly. Buďte při tom s námi
NOVA FUN NOVA FUN
02:10
SERIÁL
+
Sheldon se rozhodne přenést jednu ze svých teorií na papír, ale aby provedl všechny výpočty, bude potřebovat víc, než jen skvělý mozek, potřebuje totiž počítač.. Americký komediální seriál.
03:25
SERIÁL
+
Americký animovaný seriál
03:50
SERIÁL
+
Jemný a inteligentní humor je zpátky. Aleluja! Zavřete děti, je to zase tady! Účinkují V. Žilková, M. Suchánek, R. Genzer a J. Carda. Režie Z. Suchý
04:15
SERIÁL
+
Zábavavný pořad s Vojtou Kotkem a Jiřím Mádlem. TV Nova.
05:20
SERIÁL
+
Jediným cílem hladové hyeny Ziga, je mořská víla Marina, která ale má statného ochránce žraloka Sharka.
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
03:05
DRAM
+
Anastasia je křehká studentka, Christian je záhadný a bohatý byznysmen. Jejich setkáním začíná příběh, který otevírá zapovězená zákoutí erotiky.
05:20
DĚTI
+
Pohádková komedie o malé Lucii, protivném Osvaldovi a dvou kouzelných postavičkách z formely
NOVA ACTION NOVA ACTION
02:10
SHOW
+
Mike a Frank jsou sběratelé, kteří cestují po Americe a hledají všechny možné druhy starožitností, které pak zkoušejí se ziskem prodat.. Americká reality show
03:35
DOK
+
Práce hraničních a celních úředníků není vůbec jednoduchá. Právě oni chrání Spojené státy v první linii. Pojďme se podívat na jejich každodenní práci s čím vším se musí potýkat.. Kanadský dokument.
04:15
SPORT
+
Medailonek záložníka PSG, který do Ligue1 přišel z portugalské ligy
04:45
MAG
+
Magazín z nejprestižnější basketbalové ligy světa
Basketbal - NBA
05:05
SERIÁL
+
Chuck Norris se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí.
05:45
DOK
+
Práce hraničních a celních úředníků není vůbec jednoduchá. Právě oni chrání Spojené státy v první linii. Pojďme se podívat na jejich každodenní práci s čím vším se musí potýkat.. Kanadský dokument.
PRIMA COOL PRIMA COOL
01:05
SERIÁL
+
Kouzelná Líza
Líza se seznámí se stárnoucím kouzelníkem, který ji naučí všechny své magické triky, včetně slavného čísla velkého Houdiniho. Dívenka však ve slabé chvilce prozradí trik konkurenci, a ztratí tak kouzelníkovu důvěru… Americký kultovní animovaný seriál.
01:30
SERIÁL
+
Zoufalé manželky Tlustého Tonyho
Selma se znovu provdá. Tentokrát za mafiánského kápa Tlustého Tonyho. Marge manželství příliš nepřeje. Mezitím Bart zjistí, že dokáže čichem vyhledat lanýže. Líza ho přesvědčí, že můžou začít podnikat… Americký kultovní animovaný seriál.
02:00
SERIÁL
+
Střihoruký Homer
Po malém incidentu se ukáže, že Homer je velice zdatný kadeřník. Jeho salon se brzy stane vyhlášeným podnikem. Problém je však v tom, že mu zákaznice lezou na nervy… Americký kultovní animovaný seriál.
02:30
SERIÁL
+
Benderova hra 1/4
Leelou cloumají záchvaty vzteku, a tak dostane elektrošokový obojek. Bender má zase jiný problém - zmítá jím závislost na hře Dračí doupě… Americký kultovní animovaný seriál.
03:00
SERIÁL
+
Benderova hra 2/4
Bender je v psychiatrické léčebně pro roboty. Fry s přáteli objeví Máminu základnu a nestačí se divit, v čem ve skutečnosti spočívá tajemství jejího dolu na temnou hmotu… Americký kultovní animovaný seriál.
03:30
MAG
+
Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview... Přesně to, co máte rádi a na co čekáte. Hrajte s námi!.
04:05
SERIÁL
+
Proměnlivá planeta
Ládínka čekají podivuhodná dobrodružství na odlehlých planetách. Poté, co si sestrojí vesmírnou loď, vydává se každou noc se psem Zorrem na průzkumné výpravy do vesmíru… Maďarský kultovní animovaný seriál.
04:40
DOK
+
Korunovace šampionek
Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou? Americký dokumentární seriál.
NOVA SPORT 1 NOVA SPORT 1
01:00
SPORT
+
Dokument o extrémních sportech
Denní souhrn z etapového závodu dvojic na horských kolech, který se koná v Jihoafrické republice
01:30
SPORT
+
Pořad o dění v thajském boxu nejen v České republice
02:05
SPORT
+
Záznam hokejového zápasu play-off NHL
Hokej - NHL
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
01:05
SERIÁL
+
Společné bydlení
Lisa se zamiluje a chce se odstěhovat ke svému příteli. Christian ale myšlenku jejího odchodu z domova od samého začátku nepodporuje… Německý rodinný seriál.
02:20
SERIÁL
+
Návraty
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
03:15
SERIÁL
+
Hra
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
04:25
SERIÁL
+
Tradice kamenného mostu
Mladá absolventka univerzity v Turecku nastupuje do první práce. Kvůli konzervativním názorům rodiny se Defne převléká až na parkovišti, když je přistižena ostrahou a první den přichází pozdě. Jak se později ukáže, nejednalo se však o ostrahu, ale o ředitele firmy, který jí nástup do zaměstnání vůbec neusnadňuje… Turecká telenovela.
05:25
MAG
+
Lepší než fotky
Zažijte oslavu domácího vaření, ve kterém Karolína vychází z tradice našich babiček, sbírá nejrůznější recepty a vstřebává nové vlivy a inspirace. Objevte spoustu zapomenutých nápadů, surovin a praktických rad. Otevřete pokladnici plnou receptů a vařte s chutí a láskou.
PRIMA COOL PRIMA COOL
01:05
SERIÁL
+
Kouzelná Líza
Líza se seznámí se stárnoucím kouzelníkem, který ji naučí všechny své magické triky, včetně slavného čísla velkého Houdiniho. Dívenka však ve slabé chvilce prozradí trik konkurenci, a ztratí tak kouzelníkovu důvěru… Americký kultovní animovaný seriál.
01:30
SERIÁL
+
Zoufalé manželky Tlustého Tonyho
Selma se znovu provdá. Tentokrát za mafiánského kápa Tlustého Tonyho. Marge manželství příliš nepřeje. Mezitím Bart zjistí, že dokáže čichem vyhledat lanýže. Líza ho přesvědčí, že můžou začít podnikat… Americký kultovní animovaný seriál.
02:00
SERIÁL
+
Střihoruký Homer
Po malém incidentu se ukáže, že Homer je velice zdatný kadeřník. Jeho salon se brzy stane vyhlášeným podnikem. Problém je však v tom, že mu zákaznice lezou na nervy… Americký kultovní animovaný seriál.
02:30
SERIÁL
+
Benderova hra 1/4
Leelou cloumají záchvaty vzteku, a tak dostane elektrošokový obojek. Bender má zase jiný problém - zmítá jím závislost na hře Dračí doupě… Americký kultovní animovaný seriál.
03:00
SERIÁL
+
Benderova hra 2/4
Bender je v psychiatrické léčebně pro roboty. Fry s přáteli objeví Máminu základnu a nestačí se divit, v čem ve skutečnosti spočívá tajemství jejího dolu na temnou hmotu… Americký kultovní animovaný seriál.
03:30
MAG
+
Herní magazín o novinkách na počítačové scéně. Recenze, rozhovory, novinky, triky, preview... Přesně to, co máte rádi a na co čekáte. Hrajte s námi!.
04:05
SERIÁL
+
Proměnlivá planeta
Ládínka čekají podivuhodná dobrodružství na odlehlých planetách. Poté, co si sestrojí vesmírnou loď, vydává se každou noc se psem Zorrem na průzkumné výpravy do vesmíru… Maďarský kultovní animovaný seriál.
04:40
DOK
+
Korunovace šampionek
Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou? Americký dokumentární seriál.
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
01:30
SERIÁL
+
Najdi letadlo
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
02:30
SERIÁL
+
Mimo hru
Ve čtvrti, kde spolu válčí gangy, je nalezen zastřelený nadějný hráč amerického fotbalu. Policie zjišťuje, jestli byly spory gangů skutečně motivem k takovému činu, anebo snad šlo o něco osobního… Americký kriminální seriál.
03:25
SERIÁL
+
Břímě
Ctihodnou slečnu Phryne Fisherovou nenechá žádná záhada či vražda chladnou. Je odhodlaná vyšetřit každý zločin, který se jí připlete do cesty… Australský kriminální seriál.
04:45
SERIÁL
+
Smrtící hostie
Karin a Klaus vyšetřují další případ. Prosperující výrobce oplatek, který dodával hostie do celé řady rakouských farností, byl zavražděn. Hostie, kterou při pravidelné kontrole kvality ochutnal, byla napuštěna jedem… Rakouský krimiseriál.
PRIMA MAX PRIMA MAX
02:45
THRIL
+
Knihovnice Aurora se opět připlete k případu. Tentokrát jde o jejího bratrance a jeho spolubydlícího. Měli jít společně s přáteli na večeři, ale ani jeden z nich nedorazil. Při jejich hledání Aurora nalezne mrtvou přítelkyni spolubydlícího… Americký mysteriózní krimifilm. Režie T. Ingram.
04:40
SERIÁL
+
Neklid
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
05:40
SERIÁL
+
Srpnová túra
Bolek a Lolek se nikdy nenudí a prožívají různá dobrodružství... Polský animovaný seriál.
05:49
FILM
+
Přestávka ve vysílání
ČT sport ČT sport
02:30
SPORT
+
Svět motorů
Aktuality z domácího a světového motorsportu
03:45
SPORT
+
Situace československého týmu před posledním utkáním MS v ledním hokeji 1959 v Praze byla více než těžká. Medaili mohlo zachránit jen vítězství nad Kanadou, která před tím porazila všechny účastníky turnaje. Snad nikdo na stadionu na Štvanici a poprvé i u televizních obrazovek nevěřil, že by se to mohlo povést. Unikátní rekonstrukci slavného zápasu, složenou z filmových záběrů a přímé rozhlasové reportáže, doplní vzpomínky hráčů z národního týmu 1959: Vladimíra Nadrchala, Jiřího Kulíčka, Rudolfa Potsche, Jozefa Golonky a Josefa Černého. Redaktor Robert Záruba
05:10
SPORT
+
Ve druhém dílu už se vracíme k naší klasice - park a cyklovýlet. Konkrétně Bikecentrum Smrčiny a vyhlídková jízda napříč Lázeňskými lesy a parky v Karlových Varech. Smrčiny patří do kategorie malých bikových center. A kromě trailů si zde můžete projet i cross country okruh s parametry tratě závodu Českého poháru horských kol.
05:30
SPORT
+
Aktuality ze sokolského hnutí
|||
6:00
ČT1 ČT1
06:00
ZPR
+
Události a informace z kraje, v němž žijete
06:25
FILM
+
Jak se stát dámou... Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1978
06:55
FILM
+
Vlasta Burian a Věra Ferbasová v komedii o radostech a starostech venkovského papírníka.
08:25
DOK
+
Pojďte si udělat radost a upečte svým blízkým voňavou dobrotu! Josef Maršálek s Terezou Bebarovou předvedou tipy a triky, jak vytvořit to nejlepší
08:55
MAG
+
Moderní hobby magazín Filipa Čapky. Užitečné informace o zahradách, bydlení a stavebních úpravách všeho druhu. Nejnovější trendy pro vaši inspiraci
ČT2 ČT2
06:00
DOK
+
Záhada podlouhlých lebek
Byla to jedna z největších porážek v historii. Mocnou Římskou říši srazily na kolena barbarské hordy. Epizoda z dokumentárního cyklu BBC
06:45
DOK
+
Létající loď
Revoluční námořní plavidlo vzniklo jedinečným propojením vlastností motorového člunu a letadla. Britský dokumentární cyklus
07:30
DOK
+
Operace Gunnerside
27. února 1943 za chladného zimního večera dorazila skupinka devíti norských commandos k hydroelektrárně Vemork. Jejich úkolem bylo zničení zásob a výroby těžké vody, která byla životně důležitá pro německou výrobu jaderné bomby. Kanadský dokumentární cyklus
08:25
DOK
+
jak byl promítán v kinech právě před padesáti lety
08:40
DOK
+
Dvě vzpomínky na jaro 1945
Unikátní filmové záběry z kamery Eduarda Ingriše, pořízené v dramatických dnech konce druhé světové války v Praze. Připravili K. Čáslavský a P. Vantuch
NOVA NOVA
06:00
SERIÁL
+
Jediným cílem hladové hyeny Ziga, je mořská víla Marina, která ale má statného ochránce žraloka Sharka.
06:15
SERIÁL
+
Za soumraku vidíš hvězdy na nebi a třpyt padající na každé dítě, které usíná. Všechno pochází z továrny snového stromu, magického místa, kde se vyrábějí ty nejsladší sny.. Francouzský animovaný seriál
07:05
SERIÁL
+
Svobodný tatínek má plné ruce práce s výchovou šesti nezbedných Čipmánků a Čiperek. O to víc, že jsou to rockové hvězdy. které vyprodávají koncerty pro miliony fanoušků! Francouzsko-americký animovaný seriál.
07:55
ZPR
+
Vstaňte i o víkendu s TV Nova. Dopoledne plné zajímavostí, zpravodajství ale i hudby a zábavy. Uvařte si společně s hvězdnými kuchaři oběd nebo získejte inspiraci na výlet. To vše v živém vysílání, které vám pomůže nastartovat nedělní den.
PRIMA PRIMA
06:00
SERIÁL
+
Personál polní vojenské chirurgické nemocnice se s válkou vyrovnává po svém. Ani v Koreji jim nechybí humor a odvaha, vlastnosti, bez kterých by situaci jen stěží přežili... Americký válečný seriál.
06:20
SERIÁL
+
Personál polní vojenské chirurgické nemocnice se s válkou vyrovnává po svém. Ani v Koreji jim nechybí humor a odvaha, vlastnosti, bez kterých by situaci jen stěží přežili... Americký válečný seriál.
06:45
SERIÁL
+
Personál polní vojenské chirurgické nemocnice se s válkou vyrovnává po svém. Ani v Koreji jim nechybí humor a odvaha, vlastnosti, bez kterých by situaci jen stěží přežili... Americký válečný seriál.
07:15
SERIÁL
+
Personál polní vojenské chirurgické nemocnice se s válkou vyrovnává po svém. Ani v Koreji jim nechybí humor a odvaha, vlastnosti, bez kterých by situaci jen stěží přežili... Americký válečný seriál.
07:45
MAG
+
Češi jsou národem chatařů, a tak se trojice kamarádů Petr, Martin a Ondřej rozhodnou lidem chaty impozantně zrekonstruovat, aby se z českých chat staly chaty snů.
08:45
MAG
+
Cestujte s námi po Česku a poznejte nejzajímavější místa naší země.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
06:35
ZÁB
+
Honzy Musila se diváci stále více ptají, jak jednotlivé příběhy Nebezpečných vztahů dopadly. Buďte při tom s námi
07:35
ZÁB
+
Nejen nevěry a podvody, svět slavných osobností v sobě skrývá mnoho neřestí, které by celebrity raději nepouštěly na veřejnost. A právě na takové informace se zaměřuje nový pořad Skandály slavných
08:35
ZÁB
+
Poznejte náš svět nádherně se blýskajících klenotů! Čekají Vás klasické šperky zdobené krásnými a mnohobarevnými kameny, které lze objednat v našem živém vysílání. Budete zářit každý den jako opravdová diva. Přímý přenos
NOVA FUN NOVA FUN
06:00
SERIÁL
+
Nová vesmírná zbraň způsobí, že i jsou transportovány na Zem, kde jsou vítáni. Ale jen do té doby, než získají schopnost růst do gigantických rozměrů.. Japonský animovaný seriál 2023-2024
06:15
SERIÁL
07:10
SERIÁL
+
Americký sitkom
08:55
SERIÁL
+
George vezme Georgieho a Sheldona na výlet, při kterém uvidí start rakety. Mezitím si Mary, Missy a babička užívají volno návštěvou kadeřnictví.. Americký komediální seriál.
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
06:35
FILM
+
Mladý učitel a pětice sedmáků, kteří mu nečekaně zpestří první rok ve vesnické škole
08:10
KOM
+
Ještě včera všichni znali Beatles, dnes si ale jejich písničky pamatuje jen jediný člověk. Měl by toho využít...
NOVA ACTION NOVA ACTION
06:30
SHOW
+
Americká reality show
07:25
SHOW
+
Mike a Frank jsou sběratelé, kteří cestují po Americe a hledají všechny možné druhy starožitností, které pak zkoušejí se ziskem prodat.. Americká reality show
PRIMA COOL PRIMA COOL
06:00
SERIÁL
+
Kosmonauti
Bolek a Lolek zažívají další dobrodružství... Polský animovaný seriál.
06:05
MAG
+
Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.
06:55
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
07:50
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
NOVA SPORT 1 NOVA SPORT 1
07:05
SPORT
+
Basketbal - Liga mistrů
08:45
SPORT
+
Dokument o extrémních sportech
Denní souhrn z etapového závodu dvojic na horských kolech, který se koná v Jihoafrické republice
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
07:00
SPORT
+
Fotbal - Francouzská fotbalová liga Ligue 1
08:45
SPORT
+
4 dny a 4 noci na moři, z Murteru do Dubrovníku a zpět
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
06:00
MAG
+
Na zámku
Okouzlující interiéry zámku Žleby. Vydejte se s námi na romantickou prohlídku.
06:05
MAG
+
Znáte Pepu Libického? Ne? Tak to byste ale měli! S ním totiž může budovat, rekonstruovat a vyrábět i ten, kdo není řemeslně příliš zdatný.
06:20
SERIÁL
+
Řecké trable
Sid pomáhá Kolmanovi z dluhové pasti. Petrovo stěhování zpět komplikuje všem situaci, pomůže Danuše. Břéťa varuje Charlieho a Dominiku. Albert je zesměšněný a ponížený. Kamil se snaží poškodit Markovo podnikání. Rodinný seriál. Režie L. Kodad.
07:35
SERIÁL
+
Zkusit se má všechno
Premiérový díl nového seriálu z prostředí Modrého kódu. Nové tváře, oblíbení hrdinové a příběhy, jaké známe z vlastních životů. Andy podle Martina klesá forma, určitě za to může Hrbkův syn! Tým na urgentu přemýšlí, co bude s Davidem, až ho propustí. A Major Hartmanová neúnavně pokračuje ve vyšetřování. Režie V. Moravec, L. Buchar.
08:55
MAG
+
Síla rodiny
Roman s Annou připravili Týnu o polovinu statku a čtvrtinu sanatoria. Julie s pomocí Janka koupila Martinovu praxi. John neposlechl Hanu a vybral hlídačku pro Haničku, kterou musel hned sám vyhodit. A starý Slanina se smířil s rodinou. Režie J. Polišenský.
PRIMA COOL PRIMA COOL
06:00
SERIÁL
+
Kosmonauti
Bolek a Lolek zažívají další dobrodružství... Polský animovaný seriál.
06:05
MAG
+
Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.
06:55
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
07:50
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
ÓČKO ÓČKO
06:00
HUDBA
+
klipy nonstop
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
06:00
SERIÁL
+
Ostudná hra
Policisté vyšetřují vraždu politického aktivisty, který se pokoušel prosadit zákon pro omezení prostituce nezletilých… Americký kriminální seriál.
06:40
SERIÁL
+
Módní vražda
Ctihodnou slečnu Phryne Fisherovou nenechá žádná záhada či vražda chladnou. Je odhodlaná vyšetřit každý zločin, který se jí připlete do cesty… Australský kriminální seriál.
07:45
SERIÁL
+
Vražda ve cvalu
Hannes a hraběnka se stávají svědky chladnokrevné vraždy. Během vyjížďky je v sedle koně zastřelena diplomovaná zvířecí psycholožka. Karin a Klaus mají další případ… Rakouský krimiseriál.
08:45
SERIÁL
+
Vraždy v rouenském opatství
Policejní kapitán Didier Mège se vrací do rodného Rouen, aby byl blíže nemocnému otci. Sotva se nastěhuje, už ho volají na místo činu. Didiera zaujme především poloha, v jaké se nachází tělo mrtvého. Připomíná motiv z díla jeho otce, mistra skláře. Zanedlouho vyšetřovatel zjišťuje, že vražda souvisí s tajemstvím, jež sužuje jeho rodinu už celé dvě generace… Francouzský krimiseriál. Režie Ch. Bonnet.
PRIMA MAX PRIMA MAX
06:00
SERIÁL
+
Pejsek
Bolek a Lolek se nikdy nenudí a prožívají různá dobrodružství... Polský animovaný seriál.
06:05
SERIÁL
+
V lese
Bolek a Lolek se nikdy nenudí a prožívají různá dobrodružství... Polský animovaný seriál.
06:15
SERIÁL
+
Personál polní vojenské chirurgické nemocnice se s válkou vyrovnává po svém. Ani v Koreji jim nechybí humor a odvaha, vlastnosti, bez kterých by situaci jen stěží přežili... Americký válečný seriál.
06:40
SERIÁL
+
Neklid
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
07:35
SERIÁL
+
Penelopin dokument
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
08:40
KOM
+
Tři venkovští zedníci chtějí v Praze poznat noční život velkoměsta. Před "dámami ze společnosti" si zahrají na zkušené světáky... Slavná česká komedie. Režie Z. Podskalský.
ČT sport ČT sport
06:00
SPORT
+
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024
Záznam utkání na Českých hokejových hrách z Brna (jen hra)
08:00
SPORT
+
Aktuální povětrnostní zpravodajství prostřednictvím panoramatických kamer
08:35
SPORT
+
Takové bylo sportovní zpravodajství před čtvrtstoletím...
08:50
SPORT
+
RunCzech 2024
Přímý přenos 29. ročníku pražského maratonu
|||
9:00
ČT1 ČT1
09:50
MAG
+
Zajímavá výročí týdne uvádí Saskia Burešová
10:05
MAG
+
Mozaika z regionů
10:35
MAG
+
Magazín zahraničních zajímavostí
11:05
SERIÁL
+
Výlet do Krumlova
Jan se zamiloval a Martin dostal filmovou roli. Komediální televizní seriál o jedné železničářské rodině
ČT2 ČT2
09:00
DOK
+
Dokumentární ohlédnutí připomene unikátními archivními záběry a výpověďmi pamětníků, jak americká armáda v roce 1945 osvobozovala západní Čechy
09:20
PUB
+
B. Smetana národní, nebo i světový
Téměř každému se hned vybaví, že Bedřich Smetana byl geniální hudební skladatel a že svá největší díla napsal v hluchotě. Na rozdíl od „světového“ A. Dvořáka je však někdy považován za skladatele spíše „národního“. Myslí si to i V. Franz, P. Kosatík či J. Nekvasil?
10:15
DOK
+
Boje o svobodný Český rozhlas v květnu 1945 přiblíží netradiční dokument, který výpověďmi pamětníků, historiků a dobových materiálů dotváří záběry z rekonstrukce událostí v režii desítek nadšenců
11:15
MAG
+
Sama proti osudu
Jelizaveta Kutlvašrová se do konce života aktivně podílela na obnovení spravedlnosti
11:45
DOK
+
Veličenstvo stát
Blok občanské a ekologické publicistiky
NOVA NOVA
10:25
MAG
+
Abyste se nenudili, je tu pořad pro kutily! Pořad plný rad, inspirace a nápadů pro zahrádkáře, kutily i chovatele.
11:55
MAG
+
Nejzásadnější politická a společenská témata, která rezonují Českou republikou. Rozhovory s exkluzívními hosty vede Martin Čermák.
PRIMA PRIMA
09:20
MAG
+
To nejzajímavější ze světa. Už od roku 1995!.
09:50
MAG
+
V zábavné show Inkognito se čtveřice osobností snaží uhodnout profesi jednotlivých hostů nebo jejich identitu. Hádejte společně s nimi a pobavte se nečekanými myšlenkami. Moderuje Libor Bouček.
11:00
MAG
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
10:40
ZÁB
+
Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík
11:35
ZÁB
+
Králičí galantina s kandovanými paprikami, květákem a zauzeným paprikovým olejem
Šéfkuchař Radek Kašpárek vás ve své show zasvětí do tajů moderní gastronomie
NOVA FUN NOVA FUN
10:30
SERIÁL
+
Legenda sa vracia! Slovenský seriál
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
10:35
FILM
+
Moderní zpracování klasické francouzské pohádky o krásné panně, která vysvobodila ze zakletí prince, potrestaného za svou pýchu.
NOVA ACTION NOVA ACTION
09:25
SERIÁL
+
Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
11:30
SERIÁL
+
Chuck Norris se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí.
PRIMA COOL PRIMA COOL
09:00
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
10:10
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
11:15
MAG
+
Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.
NOVA SPORT 1 NOVA SPORT 1
09:15
SPORT
+
Záznam hokejového zápasu play-off NHL
Hokej - NHL
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
09:00
SPORT
+
Fotbal - Francouzská fotbalová liga Ligue 1
11:00
SPORT
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
10:25
MAG
+
Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne! Oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pěkně a pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho hosty, plný nejen sezónních rad, tipů a názorných ukázek.
11:10
MAG
+
Češi jsou národem chatařů, a tak se trojice kamarádů Petr, Martin a Ondřej rozhodnou lidem chaty impozantně zrekonstruovat, aby se z českých chat staly chaty snů.
PRIMA COOL PRIMA COOL
09:00
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
10:10
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
11:15
MAG
+
Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu.
ÓČKO ÓČKO
09:00
HUDBA
+
nová svěží muzika ke vstávání
10:00
HUDBA
+
Hitparáda diváků Óčka. Hlasování na ocko.tv spouštíme hned po odvysílání aktuálního žebříčku a končí nedělní půlnocí.
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
10:45
SERIÁL
+
Smrtící korunka
Lydia Cormanová je podezřelá z vraždy svého manžela. Po náhlé smrti svého současného milence je hlavní podezřelou i v tomto případě. Ale i její druhý manžel, zubař Corman, budí v Columbovi jisté nevysvětlitelné pochybnosti... Americký detektivní seriál. Režie A. J. Levi.
PRIMA MAX PRIMA MAX
10:55
KOM
+
Typická pražská rodina chce poznat kouzlo obyčejného venkovského života. Průvodcem se jim stává neodolatelný samorostlý chalupník Josef Kemr... Česká filmová komedie. . Režie J. Menzel.
ČT sport ČT sport
11:25
SPORT
+
Aktuální povětrnostní zpravodajství prostřednictvím panoramatických kamer
11:50
SPORT
+
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024
Přímý přenos utkání na Českých hokejových hrách z Brna
|||
12:00
ČT1 ČT1
12:00
PUB
+
Evropo, pro tebe všecko. Nebo ne? Diskuse eurokomisařky Věry Jourové, ministra pro evropské záležitosti Martina Dvořáka a poslankyně Marie Pošarové.
13:00
ZPR
13:05
DĚTI
+
Naďa Konvalinková ve veselé pohádce podle J. Drdy o důvěřivé a rozumem málo obdařené Barboře....
14:00
DĚTI
+
Pohádka o princezně, která není zlatovlasá, ale má vlasy rezavé
14:30
FILM
+
Jak pražský hulvát k rozumu přišel. Miloš Kopecký v hlavní roli české komedie.
15:55
FILM
+
Příběh lásky, která se zrodila v dobách nenávisti. Uvedením snímku si připomínáme právě uplynulé 100leté výročí narození klasika českého filmu Karla Kachyni
ČT2 ČT2
12:05
PUB
+
Strážci ukrajinských hor
Představujeme občanské iniciativy, které bdí nad ochranou životního prostředí a dobrou správou věcí ve veřejném zájmu - kdo vám pomůže?
12:15
MAG
+
Zajímavosti ze života víry. Uvádí P. Vychodilová
12:40
MAG
+
Neboj se, neopustím tě!
Sendvičová generace - neuchopený fenomén dnešní doby. Generační a mezigenerační solidarita uvnitř současných českých rodin
13:10
DOK
+
Skryté divy techniky
Po celé Zemi dodnes stojí zázraky starověku. Vedle pyramid, Pantheonu a Akropole existuje řada méně známých, avšak o to pozoruhodnějších staveb, skrytých našim zrakům. Epizoda z britského dokumentárního cyklu
14:00
DOK
+
Tutanchamonova tajemství
Jedna z dochovaných hrobek v Údolí králů zastiňuje ostatní a přitahuje pozornost celého světa již více než 100 let. Jaké památky však svědčí o životě a působení jejího majitele? Britský dokumentární cyklus
14:50
DOK
+
Na začátku II. světové války bylo britské princezně Elizabeth 13 let, na jejím konci už stála před národem angažovaná mladá žena. Britský dokument
15:45
DOK
+
Nebezpeční sousedi
Jsou největšími suchozemskými živočichy naší planety. Silní a vznešení nomádi africké savany. Německý dvoudílný dokument
NOVA NOVA
13:00
SERIÁL
+
Otázka alibi Obětí zločinu se stane zámožný podnikatel Jandák, který má pár nepřátel, mezi nimiž jsou i manželka a její milenec. Ti se ihned stanou podezřelými. Jak byl ale zločin proveden? Československý komediální krimi seriál. Režie D. Klein
14:15
KOM
+
Satirická komedie o bláznivých cestách časem, dvojnících a nekonečné touze po moci.
PRIMA PRIMA
12:00
MAG
+
Legendární magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho kolegy, plný sezónních rad, tipů a názorných ukázek. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne!.
12:55
MAG
+
Hezké bydlení není o luxusu, ale o inspiraci a nápadech. A zručný kutil Pepa Libický má nápadů doslova celý pořad. Podělí se s námi o nejnovější trendy v materiálech i technologiích, představí nevšední realizace, zrenovuje nábytek na exkluzivní kousky, zprostředkuje návštěvu inspirativních domovů i rady bytových architektů.
13:30
MAG
+
Znáte Pepu Libického? Ne? Tak to byste ale měli! S ním totiž může budovat, rekonstruovat a vyrábět i ten, kdo není řemeslně příliš zdatný.
13:55
MAG
+
K pěstování nepotřebujeme velkou zahradu, i balkon může být nejen okrasný, ale i jedlý! Vypěstujme si suroviny bez chemie, rozšiřme svůj životní prostor o kus zdravé přírody! Praktické rady zkušeného tvůrce přírodních zahrad Tomáše Trejbala, zahradníka, který je nám vždy po ruce. Směle do toho!.
14:40
FILM
+
Kdo jiný než Láďa Hruška! Pobaví, poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří… Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Triky, rady, vychytávky, ale i nejcennější rodinné recepty přímo z vašich domovů.
15:40
SERIÁL
+
Poklad
V nové řadě oblíbeného seriálu poručík Michal Bříza se svým parťákem Juniorem opět nekompromisně a občas i nekorektně dýchají na záda zločincům. Michal se nechce smířit s tím, že se Míša rozešla s jeho bývalým parťákem Andrejem. Detektivové vyšetřují nález mrtvého muže na skládce. Ukáže se, že příčinou jeho smutného konce byla záliba, které nedokázal odolat. Také Fišer si najde nového koníčka, a přivádí tím všechny přátele do rozpaků.Komediální krimi seriál Hrají D. Matásek, V. Polívka, J. Kolesárová, O. Pavelka, J. Vyorálek Režie J. Fuit.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
12:10
ZÁB
+
Nejlepší recepty Jaromíra Soukupa pro snadné, zdravé a chutné vaření
12:40
ZÁB
+
Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík
13:30
SERIÁL
+
Novinář Gottfried Engel přichází z regionálních novin do hamburského bulvárního deníku Blitz. Jeho kolegové ho považují za venkovského balíka. Ale pouze jen do té doby, než je mu přidělen případ vraždy. Německý krimi seriál
15:35
ZÁB
+
Trefná i zábavná diagnóza dneška. Nová talk show s výraznými osobnostmi lékařského světa prof. Arenbergera. Každý týden rozhovor s renomovaným hostem. Tentokrát s Doc. MUDr. Tomášem Faitem
NOVA FUN NOVA FUN
12:50
SERIÁL
13:45
SERIÁL
+
Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám.. Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu. Americký seriál.
15:25
SERIÁL
+
Americký sitkom
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
12:35
DĚTI
+
Dobré srdce a odvaha mladého kováře pomohou v klasické pohádce zachránit zakleté princezny
13:55
SCIFI
+
Podnikatelka Beth Emhoffová se vrací ze služební cesty z Hong Kongu, kde se nakazí neznámým virem. Brzy onemocní i její syn Clark. Bethin stav se stále zhoršuje a o dva dny později se zhroutí s těžkými záchvaty. Její manžel Mitch ji odváží do nemocnice, ale žena přesto umírá. Patologové konstatují, že byl napaden mozek a centrální nervový systém meningo-encefalitickým virem. Zdrcený Mitch se vrací domů, a nachází syna Clarka mrtvého. Mitch je okamžitě izolován, ale ukáže se, že je vůči nákaze imunní. Se svou dospívající dcerou se pokusí odjet z města, ale národní garda jim v tom zabrání. Nastává chaos, nepracují sociální služby a objevuje se rabování obchodů a domů. Smrtící, vzduchem přenosný vir, který nemocné zabíjí během několika dnů, se rychle šíří po celém světě. Lékaři se snaží najít lék a minimalizovat paniku, která se šíří ještě rychleji než samotný virus.
NOVA ACTION NOVA ACTION
12:30
SHOW
+
Americký dokument
15:30
SHOW
+
Další z řady reality show, do které se přihlásilo sedmnáct známých australských osobností, ve které podstoupí výběrový kurz k SAS. Jak si povedou známí herci, sportovci a VIP osobnosti.. Australská reality show.
PRIMA COOL PRIMA COOL
12:30
SERIÁL
+
Benderova hra 1/4
Leelou cloumají záchvaty vzteku, a tak dostane elektrošokový obojek. Bender má zase jiný problém - zmítá jím závislost na hře Dračí doupě… Americký kultovní animovaný seriál.
13:00
SERIÁL
+
Benderova hra 2/4
Bender je v psychiatrické léčebně pro roboty. Fry s přáteli objeví Máminu základnu a nestačí se divit, v čem ve skutečnosti spočívá tajemství jejího dolu na temnou hmotu… Americký kultovní animovaný seriál.
13:25
SERIÁL
+
Největší Homer všech dob
Ned Flanders se s konečnou platností rozhodne spasit Homerovu duši a nabídne celé rodině Simpsonových výlet do Izraele. Marge nadšeně přijme a všichni vyrazí do Jeruzaléma. Podaří se Homerovi sjednotit všechny víry Svaté země? Americký kultovní animovaný seriál.
13:55
SERIÁL
+
Kult Montgomeryho Burnse
Když pana Burnse zatkne policie za krádež drahého obrazu, svěří řízení atomové elektrárny svému tajemníkovi. Bude Smithers větší despota než jeho bývalý šéf? A dostane se Burnsovi ve vězení rozhřešení? Americký kultovní animovaný seriál.
14:25
SERIÁL
+
Srdcový šerif
Po nedorozumění ve springfieldské bance je Homer odsouzen ke sto hodinám veřejně prospěšných prací. Při výkonu trestu se sblíží se šerifem Wiggumem. Bude to přátelství na život a na smrt? A je Bart dealer drog, nebo není? Americký kultovní animovaný seriál.
14:50
SERIÁL
+
Prcek a velryba
Když se Homer rozhodne přejít na větrnou energii, zdevastuje Springfield krutá vichřice. Rozbouřené moře vyplaví na místní pláž velrybu, kterou se obyvatelé v čele s Lízou pokusí zachránit. Přežije to? Americký kultovní animovaný seriál.
15:10
KOM
+
Havárie vodovodu vytvoří před Bobovo restaurací obrovskou díru a tím přichází o zákazníky. Zatímco rodiče pracují na tom, aby podnik udrželi v chodu, děti se snaží rozluštit záhadu, která by mohla rodinnou restauraci zachránit… Americká animovaná komedie. Režie L. Bouchard a B. Derriman.
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
13:00
SPORT
+
Záznam hokejového zápasu play-off NHL
Hokej - NHL
15:00
SPORT
+
Fotbal - Francouzská fotbalová liga Ligue 1
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
12:05
THRIL
+
Knihovnice Aurora se opět připlete k případu. Tentokrát jde o jejího bratrance a jeho spolubydlícího. Měli jít společně s přáteli na večeři, ale ani jeden z nich nedorazil. Při jejich hledání Aurora nalezne mrtvou přítelkyni spolubydlícího… Americký mysteriózní krimifilm. Režie T. Ingram.
13:50
SERIÁL
+
Pod lavinou 2/2
Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp… Německý seriál.
14:50
SERIÁL
+
Bez dechu 1/2
Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp… Německý seriál.
15:50
SERIÁL
+
Ztracený telefon
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
PRIMA COOL PRIMA COOL
12:30
SERIÁL
+
Benderova hra 1/4
Leelou cloumají záchvaty vzteku, a tak dostane elektrošokový obojek. Bender má zase jiný problém - zmítá jím závislost na hře Dračí doupě… Americký kultovní animovaný seriál.
13:00
SERIÁL
+
Benderova hra 2/4
Bender je v psychiatrické léčebně pro roboty. Fry s přáteli objeví Máminu základnu a nestačí se divit, v čem ve skutečnosti spočívá tajemství jejího dolu na temnou hmotu… Americký kultovní animovaný seriál.
13:25
SERIÁL
+
Největší Homer všech dob
Ned Flanders se s konečnou platností rozhodne spasit Homerovu duši a nabídne celé rodině Simpsonových výlet do Izraele. Marge nadšeně přijme a všichni vyrazí do Jeruzaléma. Podaří se Homerovi sjednotit všechny víry Svaté země? Americký kultovní animovaný seriál.
13:55
SERIÁL
+
Kult Montgomeryho Burnse
Když pana Burnse zatkne policie za krádež drahého obrazu, svěří řízení atomové elektrárny svému tajemníkovi. Bude Smithers větší despota než jeho bývalý šéf? A dostane se Burnsovi ve vězení rozhřešení? Americký kultovní animovaný seriál.
14:25
SERIÁL
+
Srdcový šerif
Po nedorozumění ve springfieldské bance je Homer odsouzen ke sto hodinám veřejně prospěšných prací. Při výkonu trestu se sblíží se šerifem Wiggumem. Bude to přátelství na život a na smrt? A je Bart dealer drog, nebo není? Americký kultovní animovaný seriál.
14:50
SERIÁL
+
Prcek a velryba
Když se Homer rozhodne přejít na větrnou energii, zdevastuje Springfield krutá vichřice. Rozbouřené moře vyplaví na místní pláž velrybu, kterou se obyvatelé v čele s Lízou pokusí zachránit. Přežije to? Americký kultovní animovaný seriál.
15:10
KOM
+
Havárie vodovodu vytvoří před Bobovo restaurací obrovskou díru a tím přichází o zákazníky. Zatímco rodiče pracují na tom, aby podnik udrželi v chodu, děti se snaží rozluštit záhadu, která by mohla rodinnou restauraci zachránit… Americká animovaná komedie. Režie L. Bouchard a B. Derriman.
ÓČKO ÓČKO
12:00
HUDBA
+
klipy nonstop
13:55
HUDBA
+
Reportáž z tradičního běhu. Tentokrát se běželo v Hradci Králové.
14:00
HUDBA
+
Žebříček nejhranějších songů v českém éteru všech cz rádií dle IFPI.
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
12:50
SERIÁL
+
Vražda z lásky
Detektiv Matula a jeho kolega bojují zdárně se zločinem ve Frankfurtu nad Mohanem. Práci jim však občas komplikují jejich rozdílné povahy... Německý krimiseriál.
14:00
SERIÁL
+
Tajné požitky
Do Hannesovy restaurace přijíždí známý gurmán a lovec kulinářských pokladů Rembart, který se zajímá o tradiční tyrolskou kuchyni. Ubytuje se v jednom z kitzbühelských hotelů a krátce poté se zaplete s tamější barmankou. Ještě té noci je dívka zavražděna… Rakouský krimiseriál.
15:00
SERIÁL
+
Módní vražda
Ctihodnou slečnu Phryne Fisherovou nenechá žádná záhada či vražda chladnou. Je odhodlaná vyšetřit každý zločin, který se jí připlete do cesty… Australský kriminální seriál.
PRIMA MAX PRIMA MAX
12:35
KOM
+
Lucy žije osamělý život bez přítele či rodiny, ale jednoho dne jí do klína spadne snoubenec i s novou rodinou. Háček je v tom, že snoubenec je v kómatu… Americká romantická komedie. Režie J. Turteltaub.
14:55
KOM
+
Tři muži, žijící ve společné domácnosti, si užívají života bez závazků. Jejich pohodlí ale nabourá postýlka s nemluvnětem, kterou najdou jednoho dne za dveřmi bytu... Americká rodinná komedie. Režie L. Nimoy.
ČT sport ČT sport
14:45
SPORT
+
Thomas Cup 2024
Přímý přenos utkání finálové fáze mezinárodního týmového šampionátu mužů z čínského Čcheng-tu
15:40
SPORT
+
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024
Přímý přenos utkání na Českých hokejových hrách z Brna
|||
16:00
ČT1 ČT1
17:30
SERIÁL
+
Hráč
Jedno podivuhodného pátrání... Oblíbený seriál České televize, který navazuje na úspěšné Náměstíčko
18:25
ZÁB
+
Ponožky od babičky
Hladce obrace. Upleteme si teplé ponožky a přispějeme na dobrou věc. Sedmá série magazínu o dovednostech našich předků
18:55
MAG
+
Hlavní události a předpověď počasí
19:00
ZPR
+
Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě
ČT2 ČT2
16:35
DOK
+
Tentokrát Zbigniew Czendlik navštíví Mazovské vojvodství, do kterého patří pulzující Varšava i poklidné okolí města Serock. Nová řada oblíbeného cyklu putování s domem na kolečkách
17:05
DOK
+
Vozatajské závody v cirku
Byli celebritami své doby. Každé dítě znalo jejich jména. Vozatajové patřili k hlavním zástupcům zábavy ve starověkém Římě. Dvoudílný britský dokument
18:00
ZÁB
+
Ondřej Cihlář představí dálkové cyklotrasy a spolu se zajímavými hosty vás provede místy, kde stojí za to sesednout z kola. V prvním dílu nového dokumentárního cyklu se vydáme Labskou z Medvědína až k zámku Žíreč
18:25
DOK
+
Stopy královské moci
Nejen králové a královny, ale mnohá místa dnes připomínají dlouhou a bohatou historii ostrovní monarchie. Britský dokumentární cyklus
19:20
ZPR
+
Události a informace z kraje, v němž žijete
NOVA NOVA
16:20
KOM
+
Hudební komedie o dětech, strašidlech a netradiční opravě jednoho starého hradu
19:30
MAG
+
Sportovní noviny, Počasí
PRIMA PRIMA
16:55
KOM
+
Blondýnka Elle úspěšně vybojovala univerzitní titul a začíná právnickou kariéru u velké firmy. Balancuje mezi náročnou prací a přípravami na svatbu s mužem svých snů. Když ale zjistí, že klienti zneužili matku jejího milovaného psa Bruisera, stane se odhodlanou aktivistkou za práva zvířat a vydá se bojovat mezi politiky do Washingtonu… Americká komedie. Režie Ch. Herman-Wurmfeld.
18:52
MAG
18:55
ZPR
+
Ty nejdůležitější aktuální zprávy z domova i ze světa v hlavní zpravodajské relaci. Atraktivně a srozumitelně.
19:40
THRIL
+
Aktuální události z oblasti kriminality. Zločiny očima profesionálů, zkušených reportérů i diváků.
19:55
MAG
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
16:00
ZÁB
+
Životní kotrmelce, zklamání, nenávist a bolest! To vše tváří v tvář
16:55
ZÁB
+
Naše životy jsou plné nástrah. Doba podvodů, nenávisti a nevěr se přenesla až k nám do studia. Dokáží si dva lidé podat ruku a omluvit se navzájem. Pomůžete nám zachránit lásku a přátelství mezi lidmi?
17:40
ZÁB
+
Láska je krásná věc, dokud se nezvrhne v nenávist. Podívejte se s námi na neuvěřitelné životní příběhy, které začínaly jako idylka a v troskách končí v našem studiu
18:45
ZÁB
+
Honzy Musila se diváci stále více ptají, jak jednotlivé příběhy Nebezpečných vztahů dopadly. Buďte při tom s námi
19:40
ZÁB
+
Denní přehled nejdůležitějších zpráv
19:50
ZÁB
+
VIP svět vás zahrne novinkami ze světa českého showbyznysu
NOVA FUN NOVA FUN
19:05
SERIÁL
+
Sheldon si přeje počítač, tak o něj požádá, nevědomky tak vyvolá hádku mezi Mary a Georgem ohledně rodinných financí.. Americký komediální seriál.
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
16:00
DOB
+
Některá přátelství jsou věčná
18:10
DRAM
+
Kapitán Sully dokázal s poškozeným letadlem nouzově přistát na ledových vodách řeky Hudson a zachránit životy všech 155 pasažérů.
NOVA ACTION NOVA ACTION
16:30
SERIÁL
+
Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
17:35
SERIÁL
+
Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
18:35
SOU
+
Americký dokument
19:30
SHOW
+
Americká reality show
PRIMA COOL PRIMA COOL
17:25
SERIÁL
+
Benderova hra 3/4
Představte si Středozem z Pána prstenů v podání Benderovy fantazie. Přesně tam se najednou ocitnou Fry a jeho přátelé a vydávají se na dlouhou pouť za Mamon, královnou zla, aby ji připravili o Kostku moci... Americký kultovní animovaný seriál.
17:55
SERIÁL
+
Benderova hra 4/4
Frye ovládne posedlost Kostkou moci a opouští společenstvo. Podaří se přátelům porazit Mámu a spojit krystaly? Americký kultovní animovaný seriál.
18:25
SERIÁL
+
500 klíčů
Při hledání náhradního klíče od auta objeví rodinka Simpsonových spoustu klíčů od různých zámků. Líza najde i klíč, který otevírá záhadnou místnost ve sklepení springfieldské základní školy, a dostane se tak na stopu dávno zapomenutého zločinu… Americký kultovní animovaný seriál.
18:50
SERIÁL
+
Ned - nebezpečnější úlovek
Bartova třídní učitelka se po malém incidentu dostane do vězení pro učitele, ze kterého prchne přímo do náručí Neda Flanderse. Vzájemná náklonnost přeroste ve vážný vztah, který však ohrozí Ednina poněkud bujará minulost… Americký kultovní animovaný seriál.
19:20
SERIÁL
+
Dravec a fešák
Ve springfieldské atomové elektrárně se objeví nový pracovník ochranky Wayne. Homer se s ním pokusí spřátelit. Wayna však týrá jeho násilnická minulost, kdy pracoval v tajných službách. Zanedlouho začne Springfield ohrožovat ukrajinská mafie... Nová řada amerického kultovního animovaného seriálu.
19:50
SERIÁL
+
Bartův nový hrdina
Bartovo rošťáctví zapříčiní, že mu ředitel Skinner zařídí individuální výuku se školním inspektorem Chalmersem. Ten Bartovi představí Theodora Roosevelta, bývalého prezidenta USA, který se okamžitě stane Bartovým novým hrdinou... Americký kultovní animovaný seriál.
NOVA SPORT 1 NOVA SPORT 1
16:40
SPORT
+
Sestřih 1. kola Českého poháru v plavání
17:15
SPORT
+
Dokument o extrémních sportech
17:40
SPORT
+
Hokej - NHL
17:55
SPORT
+
Házená - Bundesliga
19:45
SPORT
+
Běžecký seriál ČEZ RunTour 2024
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
17:00
SPORT
+
Fotbal - Francouzská fotbalová liga Ligue 1
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
16:45
SERIÁL
+
Poplach
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
17:55
SERIÁL
+
Bez dechu 2/2
Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp… Německý seriál.
18:55
SERIÁL
+
Achillova pata 1/2
Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp… Německý seriál.
PRIMA COOL PRIMA COOL
17:25
SERIÁL
+
Benderova hra 3/4
Představte si Středozem z Pána prstenů v podání Benderovy fantazie. Přesně tam se najednou ocitnou Fry a jeho přátelé a vydávají se na dlouhou pouť za Mamon, královnou zla, aby ji připravili o Kostku moci... Americký kultovní animovaný seriál.
17:55
SERIÁL
+
Benderova hra 4/4
Frye ovládne posedlost Kostkou moci a opouští společenstvo. Podaří se přátelům porazit Mámu a spojit krystaly? Americký kultovní animovaný seriál.
18:25
SERIÁL
+
500 klíčů
Při hledání náhradního klíče od auta objeví rodinka Simpsonových spoustu klíčů od různých zámků. Líza najde i klíč, který otevírá záhadnou místnost ve sklepení springfieldské základní školy, a dostane se tak na stopu dávno zapomenutého zločinu… Americký kultovní animovaný seriál.
18:50
SERIÁL
+
Ned - nebezpečnější úlovek
Bartova třídní učitelka se po malém incidentu dostane do vězení pro učitele, ze kterého prchne přímo do náručí Neda Flanderse. Vzájemná náklonnost přeroste ve vážný vztah, který však ohrozí Ednina poněkud bujará minulost… Americký kultovní animovaný seriál.
19:20
SERIÁL
+
Dravec a fešák
Ve springfieldské atomové elektrárně se objeví nový pracovník ochranky Wayne. Homer se s ním pokusí spřátelit. Wayna však týrá jeho násilnická minulost, kdy pracoval v tajných službách. Zanedlouho začne Springfield ohrožovat ukrajinská mafie... Nová řada amerického kultovního animovaného seriálu.
19:50
SERIÁL
+
Bartův nový hrdina
Bartovo rošťáctví zapříčiní, že mu ředitel Skinner zařídí individuální výuku se školním inspektorem Chalmersem. Ten Bartovi představí Theodora Roosevelta, bývalého prezidenta USA, který se okamžitě stane Bartovým novým hrdinou... Americký kultovní animovaný seriál.
ÓČKO ÓČKO
16:00
HUDBA
+
Buď v obraze - nejnovější várka klipů
17:00
HUDBA
+
První čtyři místa v hitparádě diváků Óčka. Chceš je udržet či změnit? Tak hlasuj na www.ocko.tv!
17:15
HUDBA
+
klipy nonstop
18:00
HUDBA
+
české a slovenské klipy
19:00
HUDBA
+
Novinky ze světa technologií s Dominikem Vršanským. Partnerem pořadu je Hyundai.
19:05
HUDBA
+
klipy nonstop
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
16:10
SERIÁL
+
Vražedný les Broceliande
Malá dívka najde v lese ohořelou mrtvolu muže. Vyšetřování vede kapitán Eric Jourdan s Marií Delormeovou. Středem pozornosti se stává chlapec, který vraždu viděl, ale v šoku si nic nepamatuje a nekomunikuje… Francouzský krimiseriál. Režie V. Giovanni.
18:10
SERIÁL
+
Žonglér - vražda v Malibu
Známá spisovatelka Therese Gorenová byla zavražděna. Její snoubenec Wayne se přiznává, že na ženu vystřelil. Ale v onen okamžik prý již byla mrtvá... Americký detektivní seriál. Režie W. Grauman.
PRIMA MAX PRIMA MAX
17:10
FILM
+
James Bond se vydává po stopě obchodníků s kradenými sovětskými klenoty. Pátrání ho zavede do exotické Indie k tajemné a velmi nebezpečné ženě přezdívané Chobotnička. Agentovi 007 však žádná kráska nedokáže odolat… Britský akční film. Režie J. Glen.
ČT sport ČT sport
18:55
SPORT
+
Liga mistrů CEV 2023/2024
Přímý přenos utkání superfinále žen
|||
20:00
ČT1 ČT1
20:10
FILM
+
Kam až jsou kriminalisté ochotni zajít, aby dopadli pachatele? Premiéra třídílné minisérie zachycující skutečnou policejní praxi, v níž se detektivové pohybují kvůli nedokonalosti právního systému a vlastní posedlosti po dopadení zločince na hraně zákona
21:10
PUB
+
Události týdne s Norou Fridrichovou
21:40
FILM
+
Až budou krávy lítat
Bojíte se, že se svléknu? Ne víc, než já...
23:10
SERIÁL
+
Líbánky v Hampshiru
Nová řada oblíbené britsko-kanadské krimi o muži, který ví, že pokrok nezastavíš
ČT2 ČT2
20:00
FILM
+
Brilantní pistolník Sabata (Lee Van Cleef) musí překazit plány hodnostářů z Daugherty, kteří chtějí za ukradené armádní peníze koupit cenné pozemky. Je jisté, že kečup poteče proudem. Italský western.
21:50
FILM
+
Dustin Hoffman a Laurence Olivier jsou protivníci na život a na smrt. Americký film.
23:50
DOK
+
Duny, hráze, poldery, gigantické přehrady. Tváří v tvář zuřivému Severnímu moři a říčním záplavám lidé Amsterdam vybudovali a díky stále důmyslnějším a rozsáhlejším protipovodňovým stavbám i zachovali. Francouzský dokument
NOVA NOVA
20:20
MUZ
+
Dítě nebo kariéra, všechno nebo nic? Jaká je cena slávy? Premiéra druhé řady minisérie o slavné české zpěvačce. Hrají: A. Fialová, O. Brzobohatý, S. Rašilov, J. Jackuliak, M. Hanuš a další. Kamera M. Douba. Scénář a režie M. Samir
PRIMA PRIMA
20:15
SERIÁL
+
Yveta je pověřena úkolem rozšířit portfolio agentury o další seriálovou tvorbu. Při osobní schůzce využije vstřícnost Bolka Polívky, kterému se stýská po natáčení, a nabízí jeho návrat do oblíbeného nekonečného seriálu Ranaři. Netuší, že tím zkomplikuje situaci nejenom producentům, ale i sobě. Komediální drama z prostředí herecké agentury. Režie M. Blažko.
21:35
DRAM
+
Michal Dlouhý přijme hlavní roli v odvážném divadelním pojetí Dona Juana. Když ale avantgardní režisér Ondřej Sokol přijde s tím, že vrcholná scéna bude v bazénu, Dlouhý zkoušení přeruší a odmítá v něm pokračovat. Co za jeho rozhodnutím stojí, ví jenom Andrea, která musí z prekérní situace co nejrychleji vybruslit, a zachránit tak celý projekt. Komediální drama z prostředí herecké agentury. Režie M. Blažko.
23:05
THRIL
+
Bývalý major vojenské policie Jack Reacher se shodou náhod zaplete do případu majorky Turnerové, která byla obviněna ze zrady. Jack věří, že je jen obětí spiknutí. Pokusí se ji osvobodit z vězení, aby společně odhalili pravdu. Tenhle případ bude ale pro Jacka nečekaně osobní… Americký akční thriller. Režie E. Zwick.
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
20:05
ZÁB
+
Hlavní události dne pohledem Jaromíra Soukupa
20:15
ZÁB
+
Portréty největších hvězd české i zahraniční kultury
20:50
ZÁB
+
Portréty největších hvězd české i zahraniční kultury
21:20
KOM
+
Dědictví stačilo jen na odkoupení jedné poloviny zámku, tedy jen poloostrova. Konverzační komedie I. Mládka
21:55
ZÁB
+
Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v oblíbeném zábavném pořadu?
23:05
ZÁB
+
Zábavná show, ve které Jaromír Soukup provede diváky děním ve světě internetu a na sociálních sítích. Pravidelným hostem reakčního pořadu bude odborník na sociální sítě Jakub Jíra a mezi další hosty budou patřit nejznámější influenceři a hvězdy sociálních sítích
23:40
DRAM
+
TO NEJLEPŠÍ! Nejzajímavější, nejvtipnější, nejdramatičtější videa na jednom místě přímo pro vás!
NOVA FUN NOVA FUN
20:00
SERIÁL
+
Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám. Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu
21:45
SERIÁL
22:40
SERIÁL
+
Americký animovaný seriál
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
23:45
DRAM
+
USA postihla virová pandemie. Čtyři přátelé se jí snaží uniknout, brzy zjistí, že jsou spíše nebezpeční sami sobě, než nákaza hrozící ze vzduchu...
NOVA ACTION NOVA ACTION
20:30
THRIL
+
Tohle pátrání ohrožuje daleko více, než jen jeho kariéru...
23:00
SERIÁL
+
Chuck Norris se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí.
23:55
SERIÁL
+
Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné. Jejich protivníci jsou překupníci kradených aut, vrahové a vyděrači. Muži z Kobry 11 pracují ve dne v noci. Jejich úkolem je chránit naši bezpečnost.
PRIMA COOL PRIMA COOL
20:20
SCIFI
+
Lidé vždy doufali, že nejsou ve vesmíru sami, ale po příchodu „návštěvníků“ litují, že tomu tak není. Vetřelci totiž mají jediný cíl: NIČIT! Americký sci-fi thriller. Režie R. Emmerich.
23:10
THRIL
+
Lupič Donovan MacDonald jako jediný přežil nezdařený obchod po bankovní loupeži. Utrpěl však ztrátu paměti a skončil v psychiatrické léčebně. S pomocí dalšího pacienta se ale rozhodl po sedmi letech utéct a najít část peněz, které po loupeži schoval. Nejdříve si ale musí vzpomenout, na jaké místo vlastně peníze ukryl… Americký kriminální film. Režie B. A. Miller.
NOVA SPORT 1 NOVA SPORT 1
20:00
SPORT
+
Originální talkshow o životě a sportu
Originální talkshow o životě a sportu
20:30
SPORT
+
Reportáž z 2. závodu běžeckého seriálu
21:05
SPORT
+
Světová série pokeru z Bratislavy
21:30
SPORT
+
Dokument o extrémních sportech
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
21:35
SPORT
+
Přímý přenos nejprestižnější evropské soutěže v šipkách (Cardiff)
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
20:05
THRIL
+
Když je realitní makléřka spolu se svou dcerou držena jako rukojmí během prohlídky jednoho z domů, musí ženy spojit své síly, aby zločincům uprchly… Americký thriller. Režie D. Benullo.
21:50
SERIÁL
+
Kyklop kouli koulí
Premiérový díl nového seriálu z prostředí Modrého kódu. Nové tváře, oblíbení hrdinové a příběhy, jaké známe z vlastních životů. Andy si vyčítá, že trénink s novou kolegyní skončil úrazem. Ivana přišla na to, že se Radek stýká s Bojanem, a Katka se opět snaží vše urovnat. A David se nekompromisně zaměří na nového spolubydlícího. Režie V. Moravec, L. Buchar.
23:05
SERIÁL
+
Poklad
V nové řadě oblíbeného seriálu poručík Michal Bříza se svým parťákem Juniorem opět nekompromisně a občas i nekorektně dýchají na záda zločincům. Michal se nechce smířit s tím, že se Míša rozešla s jeho bývalým parťákem Andrejem. Detektivové vyšetřují nález mrtvého muže na skládce. Ukáže se, že příčinou jeho smutného konce byla záliba, které nedokázal odolat. Také Fišer si najde nového koníčka, a přivádí tím všechny přátele do rozpaků.Komediální krimi seriál Hrají D. Matásek, V. Polívka, J. Kolesárová, O. Pavelka, J. Vyorálek Režie J. Fuit.
PRIMA COOL PRIMA COOL
20:20
SCIFI
+
Lidé vždy doufali, že nejsou ve vesmíru sami, ale po příchodu „návštěvníků“ litují, že tomu tak není. Vetřelci totiž mají jediný cíl: NIČIT! Americký sci-fi thriller. Režie R. Emmerich.
23:10
THRIL
+
Lupič Donovan MacDonald jako jediný přežil nezdařený obchod po bankovní loupeži. Utrpěl však ztrátu paměti a skončil v psychiatrické léčebně. S pomocí dalšího pacienta se ale rozhodl po sedmi letech utéct a najít část peněz, které po loupeži schoval. Nejdříve si ale musí vzpomenout, na jaké místo vlastně peníze ukryl… Americký kriminální film. Režie B. A. Miller.
ÓČKO ÓČKO
20:00
HUDBA
+
nejstreamovanější rap na českém Spotify
21:00
HUDBA
+
žhavé klipy
22:00
HUDBA
+
Maminka dvou dětí Sam 31 hledá svého hrdinu, se který půjde zbytkem života. Originální verze nahé seznamky.
22:30
HUDBA
+
Tony 34 právě opustil Královské námořnictvo a rozhodl se najít si ženu, která doplní jeho rodinu, ta se zatím skládá ze syna a psa. Originální verze nahé seznamky.
23:00
HUDBA
+
Jane 45 je blázen do astrologie, hledá stejně naladěného muže, se kterým si vykouzlí nádherné chvíle. Originální verze nahé seznamky.
23:30
HUDBA
+
Kadeřník Antony 31 hledá dívku, která bude milovat život s ním a jeho psem. Vybere ze šesti nahých dívek tu pravou? Originální verze nahé seznamky.
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
20:20
THRIL
+
Smrt magnáta
Když přijede sázkařský magnát Wilmott domů, zjistí, že k němu vnikli dva maskovaní lupiči, kteří ohrožují jeho manželku a dceru. Jeden z lupičů ho zastřelí a zmizí. Vrchní inspektorka Vera Stanhopeová musí vypátrat pachatele… Britský kriminální film. Režie D. Thomasová.
22:10
SERIÁL
+
Zamítnuto pro podjatost
Tým poručíka Provenzy řeší případ vraždy ženy, kterou objevil její manžel po návratu ze služební cesty. Protože ho s nožem nad mrtvolou zahlédla jejich malá dcerka, která se právě probudila, stává se hlavním podezřelým… Americký kriminální seriál.
23:10
SERIÁL
+
Smrt paní doktorové
Detektiv Matula a jeho kolega bojují zdárně se zločinem ve Frankfurtu nad Mohanem. Práci jim však občas komplikují jejich rozdílné povahy... Německý krimiseriál.
PRIMA MAX PRIMA MAX
20:05
KOM
+
Sebevražda pohádkového boháče přivede soukromého detektiva Blanca do luxusního sídla obývaného excentrickou rodinou, kde se všichni navzájem nenávidí. Blanc je přesvědčen, že ve skutečnosti šlo o zamaskovanou vraždu, a hodlá rozehrát rafinovanou hru, která usvědčí pachatele… Americká krimikomedie. Režie R. Johnson.
22:50
SCIFI
+
Nejnebezpečnější věznice, kde je třeba maximální ostrahy pro všechny kriminálníky. Ti se pyšní svými super schopnostmi a odpykávají si zde své tresty. Den po dni ve věznici stoupá napětí, které vyvrcholí v naprostou anarchii a válku mezi dvěma stranami - vězňů a zaměstnanců… Americký akční sci-fi thriller8+ (obsahuje násilí, vulgarismy)
ČT sport ČT sport
21:10
SPORT
+
PLANEO CUP - Pohár mládeže FAČR 2024
Aktuální informace z finálového turnaje 12. ročníku kategorie U12 z Uničova
21:15
SPORT
+
Dohráno
Ohlédnutí za fotbalovým víkendem
22:35
SPORT
+
Evropská a Konferenční liga UEFA
Sestřih gólů a zajímavých momentů z utkání uplynulého hracího dne dvou evropských klubových soutěží
23:25
SPORT
+
Španělská basketbalová liga 2023/2024
Záznam utkání 32. kola mužů
|||
00:00
ČT1 ČT1
00:00
MAG
+
Jiřina Bohdalová v půlhodince inspirací a zajímavostí pro volný čas
00:25
MAG
+
Moderátor Petr Hradil provází fascinujícím světem zvířat, objevuje jeho zajímavosti a přináší často překvapivé informace
00:55
DOK
+
Nelehký život tenisové legendy Věry Sukové-Pužejové a její sportovní i pedagogické mistrovství ve vzpomínkách manžela, syna Cyrila, dcery Heleny, M. Navrátilové, J. Kodeše a dalších
01:50
ZÁB
+
Oblíbená show plná hvězdných hostí a jejich úžasných výkonů. Účinkují: B. Polívka, K. Šíp, B. Divílek, Rock & Roll Band Marcela Woodmana, V. Gregorová a její tančící psi, malí artisté z cirkusu Jo-Joo, fotbalový freestyler P. "Kari" Karásek a další
03:00
ZÁB
+
Zábavná talk show Haliny Pawlowské, tentokrát na téma "jak využít každou chvilku". Spoluúčinkují T. Kostková a V. Vydra. Režie: H. Pawlowská, P. Ryšavý a K. Czaban
03:25
MAG
+
Pojďte s námi posedět. Fůra nápadů pro vaši zahradu
03:50
MAG
+
Ložnice v zámeckém stylu. Magazín nejen pro chataře a chalupáře
04:15
MAG
+
Spíž v nájemním bytě - i jídlo chce své místo. Magazín o kultuře bydlení
04:35
MAG
+
Dezert není nutný, oběd je však smutný. Co všechno nevíme a víme o tom, co pijeme a jíme
ČT2 ČT2
00:45
DOK
+
Nové hrozby
Bitevní lodě, fregaty, letadlové lodě a ponorky s jaderným pohonem. Počátkem jednadvacátého století vstupují válečná loďstva do další fáze technologického soupeření. Po zhroucení sovětského bloku se počátkem devadesátých let stávají vládci moří a oceánů Spojené státy americké. Francouzský dokumentární cyklus
01:30
MAG
+
Z ředitelny do masérny
Pan Václav v minulosti řídil velké divadlo, coby penzista se vášnivě začal věnovat včelařství. V tomto dílu se rozhodl splnit si další velký sen - stát se masérem. Dokázal to?
02:00
DOK
+
Osoblažsko
Jak se žije v osoblažském výběžku, kterému se říkávalo Slezská Haná? Zastavení na česko-polské hranici, která prakticky zmizela z mapy. Připravili: T. Netočný, K. Wołoszyn-Świerk a M. Petrov
02:25
PUB
+
Řidič vozu smrti
Musel arcivévoda František Ferdinand zemřít při atentátu? Reportér Stanislav Motl pátrá v dokumentárním cyklu České televize po záhadách a neznámých historických souvislostech
02:55
PUB
+
Pořad o problémech, radostech a spolupráci v příhraničních oblastech podél společné česko-polské hranice
03:20
DOK
+
Skagen - prst v moři
Jedinečné letecké pohledy ve francouzském dokumentu
03:30
PUB
+
Povídání se zajímavými osobnostmi, tentokrát se spisovatelkou Radkou Denemarkovou. Uvádí Š. Bednářová
03:55
MAG
+
Za tradicemi, které žijí a přinášejí užitek a radost
04:25
DOK
+
Akce Mýtina
Čtyři desítky rozsudků = 478 let vězení. Takový byl výsledek provokace v režii StB. Dokumentární cyklus o krutosti i absurditě komunistického režimu v bývalém Československu. Připravila P. Všelichová
04:35
PUB
+
Přestože je místní škola ve Vražném skromnější, je pro obec stále centrem všeho dění. Připravily M. Pilařová a K. Šebestová
NOVA NOVA
00:00
KOM
+
Satirická komedie o bláznivých cestách časem, dvojnících a nekonečné touze po moci.
02:10
SERIÁL
+
Země nikoho
Má tým kriminalistů v Miami jiné starosti než jejich kolegové v Las Vegas? Na rozdíl od kolegů v Las Vegas, kteří dokonale poznali prostředí suché pouště, kriminalisté z Miami vyšetřují zločiny v dusném a vlhkém klimatu bujné subtropické vegetace Floridy.
03:15
SOU
PRIMA PRIMA
01:25
THRIL
+
Mladý dělník ukradne obálku, jež v sobě ukrývá návod na zázračné zbohatnutí. Ocitá se tak nevědomky ve společnosti nebezpečných tajných hráčů, kteří hrají podivnou hru, kde se dá hodně vyhrát, ale ještě víc ztratit… Americký thriller. Režie G. Bubluani.
03:30
THRIL
+
Eliška a Adam si od společné dovolené slibují upevnění vztahu, který se kvůli nevěrám rozpadá. Že nejsou na dovolené sami, zjistí Eliška ve chvíli, když začne v jejich autě slýchávat hlas mrtvé dívky, který ji varuje před Adamem. Jak kilometry ubíhají, společná dovolená se mění v boj o život… Český thriller8+ (obsahuje násilí, strach, vulgarismy, sex)
TV BARRANDOV TV BARRANDOV
00:10
ZÁB
+
Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit?
01:10
ZÁB
+
Denní přehled nejdůležitějších zpráv
01:20
ZÁB
+
VIP svět vás zahrne novinkami ze světa českého showbyznysu
01:35
ZÁB
+
Nahlédněte spolu s námi do světa hvězd a jejich nejbližších
02:10
ZÁB
+
Šance pro herce z ulice
03:30
SOU
+
Čtyři kadeřníci v soutěži na ostří nůžek
04:40
ZÁB
+
Chci ji dát všechno
Láska je krásná věc, dokud se nezvrhne v nenávist. Podívejte se s námi na neuvěřitelné životní příběhy, které začínaly jako idylka a v troskách končí v našem studiu
NOVA FUN NOVA FUN
00:30
SERIÁL
+
Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám. Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu
02:15
SERIÁL
+
George vezme Georgieho a Sheldona na výlet, při kterém uvidí start rakety. Mezitím si Mary, Missy a babička užívají volno návštěvou kadeřnictví.. Americký komediální seriál.
03:30
SERIÁL
+
Americký animovaný seriál
04:15
SERIÁL
+
Jemný a inteligentní humor je zpátky. Aleluja! Zavřete děti, je to zase tady! Účinkují V. Žilková, M. Suchánek, R. Genzer a J. Carda. Režie O. Sokol
04:40
SERIÁL
+
Zábavavný pořad s Vojtou Kotkem a Jiřím Mádlem. TV Nova.
NOVA CINEMA NOVA CINEMA
01:20
HOR
+
Ed a Lorraine Warrenovi cestují do Londýna, aby vyšetřili další případ nejhrůzostrašnějších paranormálních aktivit.
03:50
DĚTI
+
O zlobě, která je stihne, a o lásce, která vše napraví.
04:55
FILM
+
Bývalý automobilový závodník musí plnit pokyny tajemného hlasu, aby zachránil svoji ženu, která byla unesena.
NOVA ACTION NOVA ACTION
01:50
DOK
+
Práce hraničních a celních úředníků není vůbec jednoduchá. Právě oni chrání Spojené státy v první linii. Pojďme se podívat na jejich každodenní práci s čím vším se musí potýkat.. Kanadský dokument.
02:35
SERIÁL
+
Chuck Norris se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí.
03:30
SPORT
+
Záznam zámořské basketbalové ligy NBA
PRIMA COOL PRIMA COOL
01:05
SERIÁL
+
500 klíčů
Při hledání náhradního klíče od auta objeví rodinka Simpsonových spoustu klíčů od různých zámků. Líza najde i klíč, který otevírá záhadnou místnost ve sklepení springfieldské základní školy, a dostane se tak na stopu dávno zapomenutého zločinu… Americký kultovní animovaný seriál.
01:30
SERIÁL
+
Ned - nebezpečnější úlovek
Bartova třídní učitelka se po malém incidentu dostane do vězení pro učitele, ze kterého prchne přímo do náručí Neda Flanderse. Vzájemná náklonnost přeroste ve vážný vztah, který však ohrozí Ednina poněkud bujará minulost… Americký kultovní animovaný seriál.
02:00
SERIÁL
+
Dravec a fešák
Ve springfieldské atomové elektrárně se objeví nový pracovník ochranky Wayne. Homer se s ním pokusí spřátelit. Wayna však týrá jeho násilnická minulost, kdy pracoval v tajných službách. Zanedlouho začne Springfield ohrožovat ukrajinská mafie... Nová řada amerického kultovního animovaného seriálu.
02:30
SERIÁL
+
Benderova hra 3/4
Představte si Středozem z Pána prstenů v podání Benderovy fantazie. Přesně tam se najednou ocitnou Fry a jeho přátelé a vydávají se na dlouhou pouť za Mamon, královnou zla, aby ji připravili o Kostku moci... Americký kultovní animovaný seriál.
03:00
SERIÁL
+
Benderova hra 4/4
Frye ovládne posedlost Kostkou moci a opouští společenstvo. Podaří se přátelům porazit Mámu a spojit krystaly? Americký kultovní animovaný seriál.
03:25
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
04:45
DOK
+
Superhrdinky proti padouškám
Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou? Americký dokumentární seriál.
NOVA SPORT 1 NOVA SPORT 1
00:45
SPORT
+
4 dny a 4 noci na moři, z Murteru do Dubrovníku a zpět
01:05
SPORT
+
Fotbal - Francouzská fotbalová liga Ligue 1
03:00
SPORT
+
Házená - Bundesliga
NOVA SPORT 2 NOVA SPORT 2
00:20
SPORT
+
Sestřih 1. kola Českého poháru v plavání
00:55
SPORT
+
Originální talkshow o životě a sportu
Originální talkshow o životě a sportu
01:35
SPORT
+
Záznam hokejového zápasu NHL
Hokej - NHL
04:15
SPORT
+
Fotbal - Francouzská fotbalová liga Ligue 1
PRIMA LOVE PRIMA LOVE
00:05
SERIÁL
+
Když srdce bolí
Christian si všimne slabosti staršího muže a donutí ho, aby za ním přišel na vyšetření srdce. Muž má však vyhrocený spor se svou nájemnicí a skončí s infarktem v nemocnici… Německý rodinný seriál.
01:10
SERIÁL
+
Na kraji propasti
Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi. Christina Kleista čeká náročné rozhodování v otázkách složitých lékařských případů, ale i v soukromém životě… Německý rodinný seriál.
02:25
SERIÁL
+
Ztracený telefon
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
03:25
SERIÁL
+
Poplach
Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl… Turecký romantický seriál.
04:45
SERIÁL
+
Žádost o ruku
Mladá absolventka univerzity v Turecku nastupuje do první práce. Kvůli konzervativním názorům rodiny se Defne převléká až na parkovišti, když je přistižena ostrahou a první den přichází pozdě. Jak se později ukáže, nejednalo se však o ostrahu, ale o ředitele firmy, který jí nástup do zaměstnání vůbec neusnadňuje… Turecká telenovela.
PRIMA COOL PRIMA COOL
01:05
SERIÁL
+
500 klíčů
Při hledání náhradního klíče od auta objeví rodinka Simpsonových spoustu klíčů od různých zámků. Líza najde i klíč, který otevírá záhadnou místnost ve sklepení springfieldské základní školy, a dostane se tak na stopu dávno zapomenutého zločinu… Americký kultovní animovaný seriál.
01:30
SERIÁL
+
Ned - nebezpečnější úlovek
Bartova třídní učitelka se po malém incidentu dostane do vězení pro učitele, ze kterého prchne přímo do náručí Neda Flanderse. Vzájemná náklonnost přeroste ve vážný vztah, který však ohrozí Ednina poněkud bujará minulost… Americký kultovní animovaný seriál.
02:00
SERIÁL
+
Dravec a fešák
Ve springfieldské atomové elektrárně se objeví nový pracovník ochranky Wayne. Homer se s ním pokusí spřátelit. Wayna však týrá jeho násilnická minulost, kdy pracoval v tajných službách. Zanedlouho začne Springfield ohrožovat ukrajinská mafie... Nová řada amerického kultovního animovaného seriálu.
02:30
SERIÁL
+
Benderova hra 3/4
Představte si Středozem z Pána prstenů v podání Benderovy fantazie. Přesně tam se najednou ocitnou Fry a jeho přátelé a vydávají se na dlouhou pouť za Mamon, královnou zla, aby ji připravili o Kostku moci... Americký kultovní animovaný seriál.
03:00
SERIÁL
+
Benderova hra 4/4
Frye ovládne posedlost Kostkou moci a opouští společenstvo. Podaří se přátelům porazit Mámu a spojit krystaly? Americký kultovní animovaný seriál.
03:25
MAG
+
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Britský magazín. Moderují J. Clarkson, J. May, R. Hammond a další.
04:45
DOK
+
Superhrdinky proti padouškám
Seriál sledující americkou wrestlingovou ligu, ve které zápasí pouze ženy. Která z nich se stane šampiónkou? Americký dokumentární seriál.
ÓČKO ÓČKO
00:00
HUDBA
+
proud klipů a sexy vzkazy diváků Óčka
PRIMA KRIMI PRIMA KRIMI
00:10
THRIL
+
Během závodu jachet byl zastřelen jeden z kapitánů. Střílelo se z Nořina domu, kde zrovna probíhal banket a bylo zde hodně lidí. Policie musí jednoho po druhém prověřit... Švédský krimifilm. Režie N. Ohlson, M. Olsson.
02:35
SERIÁL
+
Ostudná hra
Policisté vyšetřují vraždu politického aktivisty, který se pokoušel prosadit zákon pro omezení prostituce nezletilých… Americký kriminální seriál.
03:35
SERIÁL
+
Módní vražda
Ctihodnou slečnu Phryne Fisherovou nenechá žádná záhada či vražda chladnou. Je odhodlaná vyšetřit každý zločin, který se jí připlete do cesty… Australský kriminální seriál.
04:55
SERIÁL
+
Vražda ve cvalu
Hannes a hraběnka se stávají svědky chladnokrevné vraždy. Během vyjížďky je v sedle koně zastřelena diplomovaná zvířecí psycholožka. Karin a Klaus mají další případ… Rakouský krimiseriál.
PRIMA MAX PRIMA MAX
00:50
SCIFI
+
Program Echelon se vymkne kontrole a začne ovládat veškeré počítačové systémy v Americe. Dokáže dokonce rozpoutat smrtící bouři a zemětřesení, s jejichž pomocí chce Zemi zbavit všech lidí… Americký akční sci-fi film. N. Lyon.
02:45
THRIL
+
Při nevěře může jít nejen o dobrou pověst, ale také o peníze a o život. Na vlastní kůži se o tom přesvědčí i úspěšný reklamní manažer Charles. Ve chvíli, kdy chce strávit noc s krásnou ženou, ho přepadne brutální násilník. Záletník musí bojovat nejen o svůj život, ale i o život své rodiny… Americko-britský thriller. Režie M. Hafström.
04:55
SERIÁL
+
Penelopin dokument
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty… Americký krimiseriál.
ČT sport ČT sport
01:25
SPORT
+
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024
Záznam utkání na Českých hokejových hrách z Brna (jen hra)
03:40
SPORT
+
Reportáže, novinky a zajímavosti z významných akcí sportu handicapovaných
04:00
SPORT
+
Aquatlon MČR České Budějovice
Ohlédnutí za domácím šampionátem v aquatlonu z Českých Budějovic
04:15
SPORT
+
Česko běží modře
Reportáž z průběhu závěrečného charitativního běhu u příležitosti zvýšení povědomí o autismu ze zlínského náměstí Míru
04:30
SPORT
+
MS v parahokeji mužů 2024 Kanada
Přímý přenos utkání základní skupiny