Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

2Bobule
NOVA CINEMA
21.9. 11:50
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Honza žije poklidně s přítelkyní Klárkou na pálavské chalupě po dědovi. Dokonce se rozhodl pustit do vrcholného umění slámového vína. Vše by asi šlo dobře a bez problémů, kdyby se náhle neobjevil starý kamarád z "mokré čtvrti" Jirka. Klárka i Honza jej rádi vidí, ale on jim neřekl, že utíká před otcem půvabné Marie, který je mocným pražským mafiánem a najal si na něj zabijáka... Česká komedie (2009). Hrají K.Hádek, T.Voříšková, L. Lipský, J. Krampol, J. Švandová, M. Táborský, V. Postránecký a další. Režie Vlad Lanné (92 min)
ČR 2009, letní komedie. Moravským venkovem, vínem a láskou napravený pražský podvodníček Honza žije s přítelkyní Klárkou v chalupě po dědovi a snaží se proniknout do tajů vinařství. Dům se sice rozpadá, vinaření se příliš nedaří, ale Honza se s Klářinou pomocí nevzdává. Jeho poklidný život však nečekaně skončí, když se objeví kamarád Jirka, který utekl z Prahy. Bohatý podnikatel Kocúrik ho přistihl se svou dcerou Marií, a protože pro někoho takového ji nevychovával, najal si na Jirkovu likvidaci nájemného vraha Tichého. Ten se vydá na Pálavu a ubytuje se u souseda Kozderky. První pokus o Jirkovu likvidaci nevyjde, protože i když Tichý poškodí brzdy Honzova starého auta, dvojice dojede v pořádku a zpátky ji kvůli podnapilosti přivezou policisté. Do Višňové dorazí manželé Kocúrikovi, kteří se kvůli těhotné dceři vydali za nic netušícím Jirkou. Naštvaný je na něj i Honza, protože rušivě zasahuje do jeho vztahu s Klárou. Jirka se ho snaží usmířit, a tak se pustí do práce, oba se však propadnou do tajného sklepa, kde objeví nejen archívní víno, ale také díru, která vede do sklepa souseda Kozderky.
Hrají: Kryštof Hádek, Tereza Voříšková, Lukáš Langmajer, Jiří Korn, Jiří Krampol, Jana Švandová, Miroslav Táborský, Jana Pidrmanová, Václav Postránecký, Lubomír Lipský
Režie: Vlad Lanné (2009)
Všechna vysílání pořadu
zítra
18:05
NOVA CINEMA
+
21.9.
so
11:50
NOVA CINEMA
+
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady