Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

Avengers: Infinity War
NOVA CINEMA
23.9. 20:00
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Dosud Avengers dokázali spolu se svými přáteli a dalšími hrdiny ochránit Zemi před jakoukoliv hrozbou. Nyní se ale z hlubin vesmíru vynořil někdo, kdo by mohl být nad jejich spojené síly. Tyran Thanos, jehož cílem se získat všech šest nepředstavitelně mocných kamenů nekonečna a spolu s nimi schopnost měnit samotnou realitu. Osud samotné existence nebyl nikdy tak ohrožen, jako je tomu nyní... Americký akční sci-fi film (2018). Hrají P. Bettany, Ch. Boseman, D.Cheadle, B. Cumberbatch, R. Downey Jr., Ch. Evans, K.Gillan, Ch. Hemsworth, T. Hiddleston a další. Režie A. Russ a J. Russo (134 min)
USA 2018, akční, dobrodružné, sci-fi. Když získají Kamene moci z Xandaru, přepadnou Thanos a Černý Řád ? skupina Thanosových nejvěrnějších služebníků - loď Ásgardu a vyvraždí všechny její pasažéry. Thanos po Lokim vyžaduje Tesseract, v němž je Kámen prostoru. Poté, co Thanos začne mučit Thora, Loki neochotně Tesseract vydá. Vzápětí je Thanos napaden Hulkem, kterého však bez námahy porazí. Hulka následně přenese Heimdall pomoci Bifröstu na Zemi a je zabit. Loki se poté pokusí zabít Thanose, což mu nevyjde. Naopak Thanos připraví o život Lokiho, načež pověří Černý Řád získáním Kamenů nekonečna na Zemi a všichni opouští loď portálem. Hulk přistane ve Svatyni v New Yorku. Znovu se změní na Bannera a upozorní Doktora Strange a Wonga, že Thanos přichází. Strange si poté dojde pro Tonyho Starka v době, kdy plánují s Pepper svatbu, a ve Svatyni jej seznamuje se situací. Vzápětí do New Yorku přiletí loď Černého Řádu s úmyslem získat Kámen času. Doktor Strange jej však odmítne vydat a začíná bitva, do které se připojí i Spider-Man. Nakonec je Doktor Strange omráčen a Iron Man i Spider-Man se dostanou na loď směřující do hlubokého vesmíru. Tentokrát Marvel přináší nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob?
Hrají: Bettany Paul, Boseman Chadwick, Cheadle Don, Cumberbatch Benedict, Downey Jr. Robert, Evans Chris, Gillan Karen, Hemsworth Chris, Hiddleston Tom
Režie: Anthony Russo, Joe Russo (2018)
Všechna vysílání pořadu
21.9.
so
21:55
NOVA
+
23.9.
po
20:00
NOVA CINEMA
+
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady