Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

3Bobule
NOVA CINEMA
25.9. 20:00
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Honza a Klára neprožívají zrovna šťastné období a ke všemu nastává rozhodující čas vinařského roku - vinobraní. Navíc se po letech přihrnul na návštěvu kumpán Jirka, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom, že svého pubertálního syna Kubu, který přicestoval s ním, unesl. Avšak Honza s Klárou musí sami řešit řadu problémů, kterých mají nad hlavu. Naštěstí se o své víno umí postarat tak jako o svou lásku. Český film (2020). Hrají K. Hádek, T. Ramba, L. Langmajer, B. Deák, L. Přichystalová, R. Novák, Š. Klacl a další. Režie M. Kopp (96 min)
Honza s Klárkou právě vyhráli druhou cenu za nejlepší víno roku. Jenže to, co by mělo být důvodem k radosti, kazí obava o budoucnost. Klárčin tatínek nedávno zemřel a oni dva začínají mít s provozem vinice finanční starosti. Ke všemu jednání s velkým odběratelem nevypadá vůbec dobře. Podnikatel na Honzu tlačí, aby Honza snížil cenu jejich vína. Zdá se, že Honza s Klárkou budou muset část vinic prodat. Honzu z pražského jednání s podnikatelem odváží zpět domů na Moravu jeho kamarád Jirka. Ten s sebou přibere i svého nezletilého syna, samozřejmě bez vědomí své bývalé manželky. Klárce, která je těhotná, Jirka nevadí, blíží se vinobraní a každá ruka je třeba. Jirka nejenom že chce pomoci se sklizní, ale také kontaktuje svého známého Mira, který by měl zájem od Honzy a Klárky odkoupit jejich vyrobené víno. Jenže Jirka záhy zjistí, že s Mirovou nabídkou není vše v pořádku, a začíná se bát o prodej..
Hrají: Kryštof Hádek, Tereza Ramba, Lukáš Langmajer, Branislav Deák, Lumíra Přichystalová, Radim Novák, Šimon Klacl, Anna Krejčířová, Prokop Zach, Miroslav Táborský, Michal Isteník a Václav Postránecký
Režie: Martin Kopp (2020)
Všechna vysílání pořadu
22.9.
ne
15:50
NOVA
+
25.9.
st
20:00
NOVA CINEMA
+
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady