Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

Sedm
NOVA CINEMA
29.9. 22:05
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Brad Pitt a Morgan Freeman pátrají po pachateli tajemných vražd. Začíná být jasné, že oběti jsou zabíjeny podle biblických sedmi smrtelných hříchů.
USA 1995, thriller. mrtvola, tentokrát známého obhájce. Na místě činu objeví Mills slovo lakomství. Somerset přijde s teorií, že bude následovat dalších pět mrtvých, protože sadistický psychopat zabíjí podle sedmi smrtelných hříchů, k nimž vedle obžerství a lakoty patří také lenost, smilstvo, pýcha, závist a hněv. Otisky prstů v Gouldově kanceláři zavedou detektivy k tělu muže, kterého objeví v hrůzně zuboženém stavu. Celý rok byl připoután k posteli jako oběť lenosti. Dostávají se vrahovi na stopu, ale vzápětí se ukáže, že i to byl jeho záměr. Netrvá dlouho a objeví další mrtvé, tentokrát potrestané za smilstvo a pýchu.
Hrají: Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow, Richard Roundtree, Mark Boone Jr., R. Lee Ermey, Daniel Zacapa a další. Zkušený detektiv Somerset má sedm dnů do důchodu a rozhodně si nepadne do oka se svým nástupcem, mladým sebevědomým detektivem Millesem. Společně jsou v
Režie: David Fincher (1995)
Všechna vysílání pořadu
zítra
ne
22:05
NOVA CINEMA
+
3.10.
čt
00:30
NOVA CINEMA
+
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady