Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

Zachraňte Willyho
NOVA CINEMA
18.10. 13:25
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Slavný příběh o přátelství chlapce a kosatky a o její riskantní záchraně před smrtí, připravenou chamtivým majitelem akvaparku.
USA-Francie 1993, rodinný. Dvanáctiletý Jesse dostává poslední šanci od sociálního pracovníka Mercera. Musí konečně začít spořádaně žít u nových pěstounů Glena a Annie Greenwoodových. Pokud ne, čeká ho za jeho kousky tvrdý postih. Jesse musí také vyčistit chodby v delfináriu, které se svým kamarádem posprejoval při útěku před policií. Tam se seznamuje s údržbářem Randolphem, cvičitelkou Rae a kosatkou jménem Willy. Jesse si všimne, že kosatka reaguje na foukací harmoniku. V noci se tedy tajně vrátí do delfinária, aby si tuto teorii potvrdil. Stane se mu ale nehoda a Willy Jesse zachrání před utonutím. Chlapcova práce v delfináriu končí, ale protože se mu tam líbilo, zařídí Randolph, aby tu mohl dál pomáhat. Jesse se s kosatkou sbližuje a vzniká mezi nimi zvláštní pouto. Majitel delfinária se chce Willyho zbavit, protože nevydělává žádné peníze. To se ale Jessovi nelíbí a rozhodne se kosatku zachránit.
Hrají: Jason James Richter, kosatka Keiko, Lori Petty, August Schellenberg, Jayne Atkinson, Michael Madsen, Michael Ironside
Režie: Simon Winter (1993)
Všechna vysílání pořadu
dnes
13:25
NOVA CINEMA
+
zítra
so
05:20
NOVA CINEMA
+
21.10.
po
04:10
NOVA CINEMA
+
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady