Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

Duch II (8.díl)
PRIMA SK
21.10. 18:50
Pomsta
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Hanka si vzala dovolenku a rozhodla sa na vlastnú päsť pátrať po vrahovi svojho otca. Veliteľ jednotky ani ostatní členovia netušia, kde Hanka skutočne je, ale obávajú sa, že by sa mohla zapliesť do niečoho, čo by ju mohlo ohroziť nielen profesne, ale aj ľudsky. Hanka bude kvôli pomste musieť bojovať o svoj život. Kriminálny seriál. Hrajú: Š. Benoni, P. Bjelac, Leona, P. Batěk, P. Batěk, P. Nečas, H. T. Špetlíková, B.Slezáček, L. Noha a ďalší. Program je opatrený skrytými titulkami (ST)
Osmidílný detektivní seriál, ve kterém je hlavní postavou Emil (Štěpán Benoni) jako vyšetřovatel v elitní jednotce Národní centrály proti organizovanému zločinu. Není to ale typický policista, je nenápadný a introvert. Je sice přátelský, ale nikdo z kolegů moc nestojí o přátelství s ním. Emil nevyniká ve fyzických akcích, zkoušky ze střelby dělává na spodní hranici a s kondičkou je na tom obdobně. „Jak jste si všimli, tak se hodně potí. To ale není můj pot, je umělý. Emil je takový spíš analytik, který pracuje na kriminálce – na ústředí proti organizovanému zločinu – a není zvyklý chodit do terénu. Vlivem nějakých okolností se dostane do akce, a ta dopadne všelijak. K Emilovi se totiž přidá takový pomocník, který mu změní život,“ prozrazuje Štěpán Benoni, který bude mít po svém boku nejen záhadného pomocníka, ale i parťačku Radku (Marta Dancingerová).
Hrají: Štěpán Benoni, Predrag Bjelac, Marta Dancingerová, Pavel Batěk, Petr Batěk, Pavel Nečas, Ha Thanh Špetlíková, Ivan Franěk, Petr Vaněk
Režie: Róbert Šveda, Peter Bebjak (2024)
Všechna vysílání pořadu
zítra
so
20:15
PRIMA
+
20.10.
ne
21:25
PRIMA SK
+
21.10.
po
09:05
PRIMA
+
21.10.
po
18:50
PRIMA SK
+
21.10.
po
23:10
PRIMA LOVE
+
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady