Nejprve se, prosím, přihlaste na hlavní stránce www.programy-tv.cz

Mamma Mia! Here we go Again
NOVA CINEMA
29.10. 12:50
doporučit pořad na Facebooku    najít na ČSFD
Sophie začne plánovat velkolepé znovuotevření rodinného hotelu na Kalokairi, na které samozřejmě pozve všechny přátele, včetně trojice svých charismatických tatínků. Film natočený v koprodukci USA, Japonska a Velké Británie (2018). Hrají A. Sayfried, L. James, Ch. Baranski, J. Walters, P. Brosnan, D. Cooper, F. Colin, A. Garcia, M. Streep a další. Režie Ol Parker (103 min)
Sophie Sheridan připravuje znovuotevření hotelu na památku své matky Donny, která v předchozím roce zemřela. Je nešťastná, protože dva z jejích potenciálních otců, Harry a Bill, nemohou na znovuotevření dorazit. Má také problémy ve vztahu se Skyem, který je v New Yorku a místo budování vztahu raději buduje svou kariéru. V roce 1979 mladá Donna spolu s Rosie a Tanyou absolvovala New College a chtěla procestovat celý svět. V Paříži se setkala s Harrym, s nímž sice strávila noc, ale pak ho ihned opustila a odjela do Řecka. Ujela jí loď na Kalokairi, ale potkala Billa, který jí nabídl, že ji odveze. Během cesty pomohli rybáři Alexiovi, aby se dostal včas na pevninu a zabránil lásce svého života, aby se vdala za jiného muže. Harry tajně sledoval Donnu až do Řecka, ale nedohnal ji včas, a tak jen smutně sledoval, jak s Billem odjíždí..
Hrají: Amanda Seyfried, Lily James, Christine Baranski, Julie Walters, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia, Jeremy Irvine, Hugh Skinner, Josh Dylan, Pierce Brosnan
Režie: Ol Parker (2018)
Všechna vysílání pořadu
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady